Schwarzenegger & Jamie Lee Curtisová: Pravdivé lži po 30 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Schwarzenegger & Lee Curtisová: Pravdivé lži po 30 letech!

1994: Ve filmu Pravdivé lži hráli manžele.
1994: Ve filmu Pravdivé lži hráli manžele. (Foto Instagram, Profimedia.cz )

Téměř 30 let poté, co si společně zahráli manžele ve filmovém trháku Pravdivé lži, se Jamie Lee Curtisová (64) a Arnold Schwarzenegger (76) znovu sešli, tentokrát pro dobrou věc.

Podpořili neziskovou organizaci After-School All-Stars, která pomáhá dětem z chudých rodin. Curtisová se náležitě vyfikla: Oblékla bavorácký dirndl a na hlavu si posadila květinovou korunku, což bylo zřejmě součástí tématu akce. „Ano, jmenuji se Ingeborgem a jsem ze Stuttgartu,“ šaškovala herečka.

Kulový Blesk: Arnold je muž se srdcem prasete, Deppová se odhaluje v prasečince Idol

Video se připravuje ...

Pokud jde o hvězdu Terminátora, ten se rozhodl pro konvenčnější černé tričko, které doplnil »lederhosen« šortkami a podkolenkami. Ostatně Arnold má teď asi jiné starosti než módu. V nezvykle upřímném rozhovoru se svěřil, že bojuje s pohledem na své uvadající tělo a cítí se jako »poškozené zboží«. „Stárnutí je prostě na hovno...“ uvedl doslova bývalý špičkový kulturista.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.