Poslední záchvěv léta! Doleželová obráží řecké ostrovy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Poslední záchvěv léta! Doleželová obráží řecké ostrovy

Jachtu vyměnila za katamarán.
Jachtu vyměnila za katamarán. (Foto Instagram)

Nejkrásnější česká lékárnice Jana Doleželová (42) se vydala na plavbu po řeckých ostrovech. Tentokrát vyměnila jachtu za katamarán. „Asi závěrečné foto z dovči na lodi,“ posteskla si bývalá královna krásy.

Maminka šestileté dcery Veroniky, jejímž otcem je podnikatel David Trunda (46), má stále postavu, jako když byla v roce 2004 zvolena Miss ČR, a tak není divu, že se chlubí fotkami v plavkách. Zkusila si i plavbu na paddleboardu neboli prkně s pádlem. „Nebylo to tak těžké, jak jsem si myslela,“ přiznala Jana s úsměvem.

Lékárnice Jana Doleželová konečně kápla božskou: Jsem zadaná!

Video se připravuje ...

Na moři se už v minulosti plavila, ale na katamaránu je to letos poprvé. „Poslední roky jsem vynechávala dřívější tradici, každoroční týden na lodi. Tak jsem vyrazila alespoň na pár dnů. Ovšem dřív jsem bývala na jachtě,“ svěřila se modelka, která se do katamaránu zamilovala od první chvíle. „Docela bych brala být kapitánem,“ přiznala Jana u fotky s kormidlem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.