Cajthamlová z Jste to, co jíte: Už bych do toho nešla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Cajthamlová z Jste to, co jíte: Už bych do toho nešla!

Kateřina Cajthamlová
Kateřina Cajthamlová  (profimedia.cz)

Televizní diváci si ji pamatují jako přísnou doktorku Kateřinu, která v pořadu Jste to, co jíte trápí lidi, kteří se snaží zhubnout a dramaticky jim vyhazuje z lednice všechno jídlo. Na pořadu FTV Prima pracovala Kateřina Cajthamlová (61) od roku 2006 do roku 2012.

Na natáčení ale nevzpomíná vůbec ráda! „Když natáčíš sto hodin a někdo z toho pak vystříhá podle amerického formátu pětačtyřicet emocionálních minut, tak je to strašný,“ řekla Cajthamlová v pořadu Face to Face.

Kateřina Cajtamlová: Jak nastartovat hubnutí

Video se připravuje ...

Do podobného pořadu by se prý dnes nevrátila, ani kdyby prošel změnami. „Na mě už není hezký pohled. Já už jsem stará paní a tohle musí dělat mladí, hezcí lidi,“ dodala doktorka Kateřina sebekriticky.



Přečtěte si
Genevive Winklerová
5. 10. 2023 • 15:35

Jo pár dílů jsem viděla od p.Cajhamlové a celkem v poho. Proč nabírat mnohem více jídla než je potřebné. Jídlo jsou tzv. pohonné hmoty a proč to cpát více...jo i do auta nenatankujete více než je potřebné...jasně chápu, že všichni nejsou štíhlouni, ale i baculouši ale mít nad 100kd je t, ale takový život si každý zvolí ragédie

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.