Udělali si parádní svatbu a... Zdrhli bez placení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Udělali si parádní svatbu a... Zdrhli bez placení!

Po manželích se slehla zem.
Po manželích se slehla zem. (Foto Twitter, Facebook)

Pro dobrotu na žebrotu! Majitel Enzo Fabrizi nechal ve svém luxusním podniku Ristorante La Rotonda novomanželům uspořádat hostinu pro 80 lidí, peníze ale neviděl... Zdrhli mu bez placení!

Novomanželé Moreno Priorietti (40) a Andrae Svenjaová (25) spolu se svatebními hosty spořádali v srpnu jídlo a pití za v přepočtu za víc než 215 tisíc korun. Namísto placení ovšem utekli nejen z restaurace, ale dokonce i ze země! Restauraci v italském městě Ferentino tím podle majitele dostali do existenčních potíží. „Novomanželé prostě zmizeli,“ konstatuje Enzo Fabrizi.

Pár odjel na líbánky do Německa, italští policisté ve spolupráci s německými kolegy po dvojici marně pátrají. Prioretti a Svenjaová si mezitím smazali účty na sociálních sítích a nikomu nereagují na zprávy. „Představil mi je přitom náš společný přítel, muž na invalidním vozíku. Ujistil mě, že jsou to spolehliví a seriózní lidé. Ani jemu se neozývají, přitom právě kvůli jeho zaručení jsem jim věřil,“ dodává restauratér.

Smažou dluh?

Novomanželé spolu ve Ferentinu už nějakou dobu žili. Prioretti odtud pochází a živil se jako stavbyvedoucí, Svenjaová je německá modelka, která se za ním přistěhovala před časem. Majitel restaurace na pár podal žalobu a hodlá se o peníze soudit. Přesto tvrdí, že pokud by se mu manželé ozvali a peníze zaplatili, žalobu je ochoten stáhnout.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.