Jan Nedvěd mladší: Vztah se slavným tátou na bodu mrazu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jan Nedvěd mladší: Vztah se slavným tátou na bodu mrazu!

Honza Nedvěd
Honza Nedvěd (Jakub Poláček)

Syn legendárního zpěváka Jana Nedvěda (77) Jan Nedvěd ml. (51) neměl se svým tatínkem vždy ideální vztahy. Nemluvili spolu dlouhých osm let.

Dlouho se snažil dostat tatínka zpět na pódia, ale bohužel neúspěšně. „Měli jsme plány, že s námi bude jezdit jako host. Vzhledem k tomu, že na pódiu opravdu nevydrží déle než dvě nebo tři písničky, ze všeho sešlo,“ svěřil se syn pro Deník.cz.

Dnes už prý Nedvěd téměř nevychází z domu. „Jednou dvakrát za rok se pokouší zazpívat alespoň tři čtyři písničky jako host nějakého pořadu. Je to ale velmi složité. Bez naslouchátek totiž téměř neslyší. Pro mě je to strašně smutný pohled,“ svěřil se Jan Nedvěd mladší.

Medailonek: Jan Nedvěd

Video se připravuje ...

I když je pojí stejná láska k hudbě, jejich vztahy nebyly vždy růžové. „Se mnou táta nemluvil dlouhých osm let. Během covidu jsem mu začal psát jeden e-mail za druhým. I za pomoci tety Lídy se mi podařilo dostat se k němu a setkat se s ním,“ vysvětlil. Příčinou jejich dlouhého odloučení byla rodinná hádka z roku 2013. Tehdy se totiž nebavil nikdo s nikým. Čas ale naštěstí všechno zahojil.

Písničkář Honza Nedvěd o synovci Františkovi: Dojímá mě jako brácha…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Lejis
30. 9. 2023 • 13:06

Odjakživa mám všechny Nedvědy moc ráda. Vyhledávám jejich písničky, koncerty a vždy když můžu tak na ně ráda jedu. 28.9.2023 byl koncert pana (Jana Nedvěda ml. Příbuzní) v Olomouci a bylo to úžasný. 10.10.2023 mám koncert v Brně pana Vojty Nedvěda a moc se těším. Panu Janu Nedvědovi st. přeji hodně zdraví a těším se až ho uvidím ♥️

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.