Těžce nemocný Ladislav Chudík: Prosím, držte mi palce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těžce nemocný Ladislav Chudík: Prosím, držte mi palce!

Ladislav Chudík jako seriálový doktor Sova.
Ladislav Chudík jako seriálový doktor Sova. (ČTK)

BRATISLAVA – Představitel primáře Sovy z megaúspěšného televizního seriálu Nemocnice na kraji města Ladislav Chudík (83) je sice už více než měsíc dědečkem, vnuka Stana si však kvůli vleklým zdravotním problémům vůbec neužívá!

Představitel primáře Sovy z megaúspěšného televizního seriálu Nemocnice na kraji města Ladislav Chudík (83) je sice už více než měsíc dědečkem, vnuka Stana si však kvůli vleklým zdravotním problémům vůbec neužívá! „Jsem nemocný stařec. Držte mi, prosím, palce,“ vzkázal čtenářům deníku Aha! zlomeným hlasem Chudík.

„Vnuk Stano je hrozný křikloun, pořád by chtěl jen jíst. Jeho maminka, moje dcera, už je opravdu vyčerpaná. Je to trápení. Celou rodinu ten maličký připravil o veškerou energii,“ řekl unaveným hlasem herec, který si ale kvůli vážně podlomenému zdraví zlobivého přírůstku do rodiny neužije.

„Už dva a půl roku mě na každém kroku provázejí vážné zdravotní komplikace. Mám nemocné průdušky i nohy, ty nemoci se ale projevují i na dalších částech mého těla. Všechno mě maximálně vysiluje, takže se s vnukem nevídám tolik jako ostatní,“ řekl deníku Aha! Chudík a smutným unaveným hlasem dodal: „Jsem a budu stále v rekonvalescenci. Držte mi, prosím, palce!“ vzkázal odevzdaně kumštýř.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.