Deppova dcerka Lily-Rose (24) v dráždivé košilce: Není to moc těsné?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Deppova dcerka Lily-Rose (24) v dráždivé košilce: Není to moc těsné?!

Provokatérka Lily-Rose Depp a její odvážná košile...
Provokatérka Lily-Rose Depp a její odvážná košile... (Profimedia)

Herečka a modelka Lily-Rose Deppová (24) vyrazila za nočním životem na západním předměstí Los Angeles v doprovodu kamarádky. A nutno podotknout, že zvolila hodně odvážný outfit.

Navlékla krátkou a téměř průhlednou košili (samozřejmě bez prádla), kterou navíc sotva dokázala sepnout, a když si do chladného večera (v noci bývá 17-18 °C) vyšla na cigárko, stalo se nevyhnutelné: Do noci svítily její výrazné bradavky! Dcera herce Johnyho Deppa (60) a francouzské zpěvačky Vanessy Paradisové (50) ale měla dobrou náladu a tak si ji nedala zkazit, konečně v kontroverzním seriálu The Idol ukázala mnohem víc, vlastně vše.

Seroš X: Idol

Video se připravuje ...

Sexuálních až pornografických scén s kanadským rapperem The Weekndem tam měli tolik, že HBO dokonce musela pod náporem stížností diváků seriál stopnout! Do životní role se zkrátka Lily položila s takovou vervou, že se až nechce věřit, že v soukromém životě je už od ledna v lesbickém vztahu s rapperkou 070 Shake...

Seroš X: Depp vs. Heardová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.