Dcera Deppa (60) v životní roli: Nahá a nespoutaná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dcera Deppa (60) v životní roli: Nahá a nespoutaná

Deppova dcera (24) přichází se seriálem, který budí vášně: Až příliš nemravná role Lily-Rose?!
Deppova dcera (24) přichází se seriálem, který budí vášně: Až příliš nemravná role Lily-Rose?!  (profimedia.cz)

Svléká se hodně. A zřejmě i ráda, jak se ukazuje v novém seriálu The Idol. Lily-Rose Deppová (27) v něm doslova řádí v erotických scénách a za své tělo se rozhodně nestydí. Že by jí snad předala zkušenosti její neméně nemravná maminka Vanessa Paradisová (50)?

I tahle francouzská herečka, zpěvačka a modelka má totiž s nahotou před kamerou zkušenosti. V roce 1995 se svlékla ve filmu Elisa, v němž její vnady obdivoval i slavný Gérard Depardieu (74).

Všude samý sex

Za Elisu byla Vanessa vychvalována do nebe. A tak si možná i dcerka řekla, že zkusí prorazit podobným způsobem. Ono žít ve stínu táty – alkoholika, který se soudil pro podezření ze sexuálního obtěžování, totiž není žádný med. Jenže plán malé Lily-Rose nevyšel. Sklízí povětšinou negativní ohlasy… Což o to, tělíčko má jak ze žurnálu a stydět se za něj rozhodně nemusí.

Na slabší povahy je však té nahoty a erotiky v seriálu zřejmě až přespříliš. Lily-Rose se v něm častěji objevuje bez oblečení, před kamerou masturbuje, užívá si nespoutaného i násilného sexu a v jedné scéně se dokonce ukáže se spermatem na obličeji. Recenze seriál častují přezdívkami, jako »mučicí porno« nebo »vrchol nechutnosti «.

Říkali jí děvko

Přesto si za ním mladá hvězda stojí. „Natáčení byl ten nejlepší zážitek v životě. Děkuju za tu malou rodinu, kterou jsme na place společně vytvořili,“ nechala se slyšet po premiéře Lily-Rose. Jaký názor na to mají rodiče, není zřejmé. Táta Johnny ale její příspěvky k seriálu na sociálních sítích »olajkoval«, takže zřejmě příliš pohoršený nebude.

Kulový Blesk: Depp se vrací na plátna kin. Žádná spása se nekoná

Video se připravuje ...

Mamka Vanessa sice taktně mlčí, ovšem už před časem prohlásila, že proti kariéře své dcery vlastně nic nemá. A to i přes to, že si sama prošla zřejmě právě kvůli nahotě ve filmu očistcem. „Na ulici na mě pokřikovali: Děvko!“ svěřila se před pár lety.

„Přesto jsem šťastná, že si dcera vybrala kariéru herečky. Je velmi talentovaná a pro tu práci je jako stvořená. Dokáže si vybírat role, které jí skutečně sednou.“ No, uvidíme, jestli mamka bude nadšená zrovna z tohoto výběru…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.