Depp vyhrál nad Heardovou: 193 MILIONŮ DŮVODŮ TO ZAPÍT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Depp vyhrál nad Heardovou: 193 MILIONŮ DŮVODŮ TO ZAPÍT

Soudní bitva je u konce: Johnny vzešel jako vítěz. Co na to Amber? Tohle je její reakce!
Soudní bitva je u konce: Johnny vzešel jako vítěz. Co na to Amber? Tohle je její reakce! (profimedia.cz)

Americký herec Johnny Depp (58) si musel být jist sám sebou a věřil, že v procesu nad exmanželkou Amber Heardovou (36) vyhraje. Jen tak se dá vysvětlit lehkost, s jakou pár hodin před vynesením rozsudku vešel do hospody v anglickém Newcastlu, objednal si pivo a začal pomalu slavit.

Ve středu vpodvečer seděl Depp spokojeně s kamarády, muzikanty Jeffem Beckem (77) a Samem Fenderem (28) v putyce. Na sobě měl kostkovanou košili, kšiltovku a sluneční brýle, před ním pak stála takřka vypitá sklenice piva Newcastle Brown Ale. Na tváři měl lehký úsměv a působil uvolněně i přesto, že věděl, že porota co nevidět vyřkne verdikt v jeho ostře sledovaném procesu.

Do soudní síně ve Fairfaxu v americké Virginii se Depp na závěrečné čtení rozsudku nedostavil, raději si v hospůdce Bridge Tavern objednal porci »fish and chips« (smažená ryba v těstíčku a hranolky), pozdravil se s fanoušky, kteří mu vyjadřovali podporu, a pak se asi po dvou hodinách vypařil, aby mohl jednání soudu sledovat přes počítač v klidu a soukromí.

„Byl to ten nejmilejší člověk, kterého jsem v životě potkala. Ke všem byl velmi zdvořilý a přátelský. Je to bezpochyby nejslavnější osobnost, která kdy v naší hospodě byla,“ rozplývala se majitelka podniku Janine Latchfordová.

Depp: Po 6 letech mi vrátili život!

Večer se ukázalo, že Deppovo tušení bylo správné. Sedmičlenná porota po asi 12 hodinách jednání rozhodla, že mu Heardová musí za pomluvu a výroky o domácím násilí vysolit tučné odškodné v celkové výši skoro 346,5 milionu Kč (původně požadoval 1,155 mld. Kč, herečka dokonce dvojnásobek!), což soudkyně následně snížila na víc než 239 milionů korun (takový je strop stanovený virginskými zákony). Depp má Heardové naopak vyplatit přes 46 milionů korun. Celkově tedy z procesu vychází se 193 miliony v plusu – a už to samo si drobnou oslavičku zaslouží! „Po šesti letech mi porota vrátila život,“ neskrýval nadšení hollywoodský bouřlivák.

Tragický požár v Roztokách. Depp slaví, Heard platí! A horor v Praze bez elektřiny

Video se připravuje ...

Amber: Poškodí to další ženy...

Zatímco právníci Deppa se po verdiktu nadšeně objímali, v táboře Amber zavládl smutek a prý došlo i na slzy. „Jsem zdrcená z toho, že ani ta spousta důkazů nestačila na to postavit se neúměrné moci, vlivu a postavení mého exmanžela,“ uvedla Heardová ve svém prohlášení. Rozsudek podle ní poškodí i další ženy.

Grindelwald s tváří Mikkelsena v prvním traileru

Video se připravuje ...

O co v procesu šlo?

Jádrem občanskoprávního sporu byl čtyři roky starý komentář v deníku The Washington Post, v němž se Heardová označila za veřejně známou tvář domácího násilí. Depp v něm sice nebyl jmenován, podle jeho právníků ale vyjádření vyznívalo jasně, neboť obvinění ze strany herečky už byla veřejnosti známá. Herec nakonec porotu přesvědčil, že Heardovou nenapadl a že článek z roku 2018 publikovala s nekalým úmyslem poškodit jeho pověst.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.