Collinsová o »prasácích« z Hollywoodu: Monroe mě varovala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Collinsová o »prasácích« z Hollywoodu: Monroe mě varovala

Joan Collins
Joan Collins (Zdroj: Profimedia)

O nechutných praktikách hollywoodských producentů se vědělo už čtyřicet let před kauzou Harveyho Weinsteina, která rozpoutala kampaň #MeToo. Na vlastní kůži je zažila také nádherná Marilyn Monroe!

„Když jim nedáš, co chtějí, vyhodí tě,“ varovala herečka tehdy mladičkou Joan Collinsovou (dnes 90) nad sklenkou martini před existencí pověstných »castingových gaučů zhýralých Vlků Hollywoodu«.

Sexbomba a představitelka mrchy Alexis ze seriálu Dynastie se svěřila s děsivými zážitky ze svých hereckých začátků. „Jsi frigidní čarodějnice,“ volali na ni, když odmítala spát se svými nadřízenými. Že ji plácají po zadku či svlékají pohledem, byla zvyklá, filmoví mocipáni ale měli ještě zvrhlejší požadavky. „Neměla jsi nikoho, dokud jsi neměla mě, zlato. Jsem nejlepší, největší. A vydržím celou noc!“ lákal Collinsovou producent slavného filmu Král a já Darryl Zanuck.

„Beze slova jsem utekla,“ vzpomíná herečka s tím, že viděla na vlastní oči, o čem předtím jen slyšela – zlaté těžítko na stole ve tvaru jeho mužství! „Před dalším z mužů jsem se musela schovat ve skříni, jiný mě donutil přijmout odvoz domů jeho bentleyem. Vzal mou ruku a stáhl ji do svého otevřeného poklopce. Když jsem ucukla, řekl: Copak, drahá, ty tu roli nechceš?! Zas tak moc ne, opáčila jsem. Vždyť já nikdy předtím nahého muže ani neviděla!“ vypráví Joan 70 let starou historku, jako by to bylo včera.

Marilyn Monroe – záhadná smrt největší sexuální ikony 20. století

Video se připravuje ...

Predátorské jednání bylo ve filmovém průmyslu v padesátých a šedesátých letech na denním pořádku. „Bylo úplně normální, že hlavní herec udržoval sexuální vztah s představitelkou hlavní ženské role. Jeden z producentů na mě čekal ve vaně, kde masturboval,“ popisuje Collinsová. A když i jeho odmítla, ještě za ní prý hulákal: „V týhle branži se daleko nedostaneš, když se budeš chovat jako povýšená svině!“ A tak to šlo dál a dál, přičemž obecně užívaný eufemismus zvrhlých mocipánů zněl: „Dostaneš tu roli, když budeš hodná...“ Klid prý měly herečky až po dosažení 27 let, kdy už přestávaly být pro muže lačnící »po mladém masu« sexuálně přitažlivé.



Přečtěte si
lekno
23. 9. 2023 • 08:43

Chtíč bez lásky postupně mění člověka na nelidskou kreaturu.. Joan C. byla možná v mládí cudná, jak vzpomíná. No dlouho jí to zřejmě nevydrželo. Stačí se podívat na foto č. 22. Přijde mi, že zmiňovaná cudnost od zúčastněných raději utekla, než by měla vidět, co tam předvádějí. Obrázek jako z psychopatického scénáře. Divné výrazy.. Čekali, kdy se vrhnou na toho naháče ? Nepřipomíná mi tento záběr z muzikálu krásné umění, spíše jedno velké fujto.

martinfruhaufm
20. 9. 2023 • 09:12

zneužívání v širším slova smyslu
někdy mám pocit, že nebýt chtíč, tak není co psát; ubylo by zločinů, odpadly by náměty detektivek
za ukojenní každého potřebného

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.