Chýlková oznámila stopku! To vše kvůli... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Chýlková oznámila stopku! To vše kvůli...

Ivana Chýlková na tiskovce StarDance.
Ivana Chýlková na tiskovce StarDance. (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER)

Ivana Chýlková (59) je bezpochyby velkým tahákem letošní řady taneční soutěže StarDance a svou novou roli bere skutečně zodpovědně. Dokonce kvůli účasti odsunula ostatní projekty. 

„Naordinovala jsem si pauzu, abych měla čas jen na StarDance a vše, co s tím souvisí. Všechny další projekty jsem s díky odmítla s tím, že musejí počkat. Chtěla jsem si to užít, a tak se i děje,“ prozradila půvabná herečka Expresu. 

Ivana Chýlková o Osadě 2 a StarDance: Chtěla bych protančit podzim!

Video se připravuje ...

Ačkoli nemá žádnou taneční průpravu, na parketu jí to podle zákulisních informací jde jako by se pro tanec narodila. K tomu ostatně přispívá i fakt, že je vidno, že si přípravu náležitě užívá. „Tanec je dřina, ale krásná. A zábavná. Před začátkem tréninků jsem netušila, co mi tanec přinese. Byla jsem v očekávání, jak to celé bude probíhat. A jsem nadšená z toho, že se to ubírá dobrým směrem. To, jak bude vypadat výsledek, to je jiná věc,“ řekla také. 

„Teď to pro mě není jízda po skluzavce dolů, ale cesta výtahem nahoru. Jsem šťastná. Už teď si myslím, že by to mohlo být jedno z nejhezčích období v mém životě,“ doplnila. 

Chýlková a Tománek o zkouškách StarDance: S peklem jsem počítala!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.