Topmodelka na Týdnu módy v New Yorku: Kde máš kaťata, Gisele?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Topmodelka na Týdnu módy v New Yorku: Kde máš kaťata, Gisele?!

Gisele nechala kalhoty ve skříni.
Gisele nechala kalhoty ve skříni. (Profimedia.cz)

Supermodelka Gisele Bündchenová (43) zkrátka ví, jak na sebe strhnout pozornost. Brazilská krasavice se objevila na luxusní akci New York Fashion Week a při pohledu na ni se vkrádá na mysl česká pohádka Koloběžka první.

Stejně jako ona i Gisele totiž dorazila oblečená-neoblečená. Kalhoty nechala doma, vystačila si jenom s obří džínovou bundou sahající těsně pod zadeček. Šetřila i make-upem a doma nechala také šperky, místo nich navlékla pouze hodinky. Outfit už doplnily jen černé lodičky na dřevěném podpatku.

Karolína Kurková na sociálních sítích: Budu se snažit být víc crazy!

Video se připravuje ...

Její nový domov?

Kromě návštěvy na Týdnu módy si Bündchenová udělala také radost koupí luxusního ranče ve venkovské čtvrti Southwest Ranches v Broward County na jihovýchodě Floridy. Zaplatila za něj 9,1 milionu dolarů, tedy téměř 208 milionů korun. Že by se chtěla nadobro vzdálit od exmanžela Toma Bradyho (46), s kterým dosud bydleli u Miami jen »přes vodu«?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.