Gisele Bündchenová předvedla žhavé křivky v plavkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Gisele Bündchenová předvedla žhavé křivky v plavkách!

Gisele Bündchen
Gisele Bündchen (Profimedia.cz)

Supermodelka Gisele Bündchenová (42) si po rozvodu s hvězdným hráčem amerického fotbalu Tomem Bradym (45) užívá bezstarostného života miliardářky u oceánu v Miami. Pracovat už nemusí, resp. fotí jen, když se jí zachce, a tak má dost času na děti i na údajného milence.

S Benjaminem (13) a Vivian (10) si tak vyrazila na wakeboarding, a na laně za rychlým člunem ukázala, jak bezvadně coby rodilá Brazilka dokáže krotit prkno v mořských vlnách. Hned další den se pak ze surfařského trikotu převlékla do titěrných černých bikin, vlny vyměnila za »volej« v kanálu u baráku a vyjela si na paddleboardu s fešným Joaquimem Valentem (42).

Modelka Eva Klímková: V covidu jsem začala přemýšlet o jiné práci!

Video se připravuje ...

Ten býval nejprve instruktorem bojového umění jiu-jitsu jejích dětí, pak i Giseliným trenérem a zhruba od listopadu zřejmě povýšil až na jejího milence! Což ovšem ani jeden z nich dosud nepotvrdil. „To mě budou spojovat s každým, když jsem teď rozvedená?“ namítla brazilská krasavice před časem. S Valentem však tráví až nápadně mnoho času jak na Floridě, tak i v Kostarice, kam jezdí má »chalupu«.

Topmodelka Michaela Kociánová upřímně: V životě jsem měla obrovské štěstí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.