Odhalená finta britského páru na Krétě: HODUJÍ BEZ PLACENÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Odhalená finta britského páru na Krétě: HODUJÍ BEZ PLACENÍ

Pozor na ně.
Pozor na ně. (Foto Facebook)

Jsou to ale vykukové! Najedí se, napijí a pak si postěžují, že jídlo za nic nestálo, a odcházejí s tím, že za tohle platit nebudou! Přesně takhle si narýsoval nejmenovaný britský pár svou dovolenou na řeckém ostrově Kréta. Byli odhaleni, že gratis hodovali nejméně ve třech různých tavernách!

Naposledy se o tento podvod pokusili v restauraci Ariadni, která je známá svými jemnými pizzami, mořskými plody a tradičním řeckým jídlem. Po hlasité hádce už personál nevydržel a zveřejnil jejich fotografii na Facebooku spolu s varováním: „Dávejte pozor na tento pár. Po jídle odmítají vyrovnat účet.“ A rovnou dodali, že jsou nejméně třetí restaurací, kde tuto taktiku vyzkoušeli. „Je dobře, že spolu místní restauratéři komunikují, takže se můžeme navzájem informovat,“ uvádí personál Taverny Ariadni.

Taverna je vyhlášená dobrým jídlem.

Příspěvek na facebookové skupině Koutouloufari For Ever vyvolal více než 200 komentářů, velkou část tvořili pobouření rekreanti z Británie, které naštvalo, že tito mazaní ptáčci dělají turistům ze Spojeného království špatné jméno. „Co se týče restaurací, je pro ně často jednodušší nechat takové lidi odejít a prostě to zapomenout, protože většina strávníků je poctivá. Ale použít stejný trik třikrát, to už je příliš,“ vysvětlil bývalý pracovník britského ministerstva obrany Mark Flynn (59), který na Krétě žije již 16 let.

Do diskuze se zapojili i lidé, kteří pár viděli v akci. Odhadovali, že podle přízvuku šlo o lidi z londýnské dělnické třídy nebo z Manchesteru. „Můj partner s nimi mluvil. Ten muž byl opilý a tvrdil, že již odjíždějí,“ upozornila další žena na skutečnost, že na ostrově už zřejmě nejsou.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.