Oslavenkyně Tereza Maxová: V šatech z královské svatby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Oslavenkyně Tereza Maxová: V šatech z královské svatby

Elite Model Look: Tereza Maxová
Elite Model Look: Tereza Maxová (Blesk:Tonda Tran)

Nestárne! Pár dní před svými 52. narozeninami vyrazila topmodelka Tereza Maxová na galavečer Elite Model Look. A překvapila i výběrem šatů. Vzala si ty růžové krajkové z královské svatby!

Topmodelka si málokdy finálový večer soutěže, z níž vyjdou budoucí modelingové hvězdy, nechá ujít. „Vše, co pomáhá začínajícím mladým lidem, je úctyhodné a ráda to podporuji,“ řekla Aha! Maxová. „Dnes jsme vyrazili jako Hujerovi, je tady se mnou můj syn Tobias, dcera Mína a neteř Sofie. Manžel cestuje po světě, ale v pátek přiletí, mám totiž narozeniny a bude menší rodinná oslava,“ dodala Tereza, která pro tenhle večer oblékla šaty v pudrově růžové barvě.

Oslavenkyně Tereza Maxová v šatech z královské svatby: Nečekaný dárek k 52. narozeninám!

Video se připravuje ...

„Musím se přiznat, že jsem měla ještě připravený černý kostým, ale pak jsem si řekla: Vždyť je ještě léto a tyhle šaty mám ve skříni, tak je vynesu. Měla jsem je na svatbě prince Harryho. Cítím se v nich taková ženštější, protože děti šly v černé,“ pochlubila se modelka.

V modelingu se daří nejen Tobiasovi a Míně, ale také neteři Sofii. „Byla dva měsíce v Koreji a hned dostala práci. To já, když jsem začínala v Paříži, jsem dostala první zakázku až po půl roce, a ještě to bylo focení pletených svetrů pro těhotné. Říkala jsem jí: Tvoje teta tak úspěšná jako ty na začátku nebyla,“ smála se půvabná blondýnka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.