Dáda Patrasová: Svoboda měl spoustu milenek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dáda Patrasová: Svoboda měl spoustu milenek!

Za pomoci Venduly Svobodové vyjde už příští týden kniha, která přinese spoustu intimních informací o Karlovi Svobodovi a nejen o něm...
Za pomoci Venduly Svobodové vyjde už příští týden kniha, která přinese spoustu intimních informací o Karlovi Svobodovi a nejen o něm...

PRAHA – Pokud se kniha s názvem Causa Karel a Vendula dostane na pulty knihkupectví skutečně v podobě, ve které se nám ji ještě před tiskem podařilo získat, český showbyznys se otřese v prazákladech! A už to začalo!


„Karel měl intimní kamarádky, ale já mezi nimi nebyla!“ brání se jedna z osočených Dáda Patrasová (51), zatímco rozlícená Jitka Zelenková (57) už chystá žalobu. A co na to Vendula?

„Šiška (Svobodova první žena Hana – pozn. red.) se přizpůsobila i Karlovým milenkám a manýrám – milování ve třech. Ty v určitý čas víc vadily aktérce trojúhelníku Dádě Patrasové. Když už trojka mezi Karlem, Šiškou a Dádou trvala déle, Patrasová dala Svobodovi nůž na krk: Buď já, nebo ona. Vyhrála Šiška,“ píše se v rukopisu.

Kliknutím zvětšete„Celé je to nesmysl! Samozřejmě vím, že Karel míval intimní kamarádky, ale já mezi nimi nebyla. Pokud by se na té knize opravdu nějak podílela Vendula, měla by si uvědomit, že poškozuje památku Karla. Navíc v době, kdy se blíží první výročí jeho smrti,“ zlobí se Dáda Patrasová.

Kniha se otírá i o Jitku Zelenkovou: „Sice udržovala jedenáctiletý milenecký vztah se ženatým Štaidlem, to jí ale nebránilo, aby si sem tam zaskotačila i s Karlem Svobodou,“ tvrdí se v jiné části knihy.

Kliknutím zvětšete„Na tom není nic pravda. Jestli v té knize o mně vyjdou lživé pasáže, poprvé v životě se budu bránit žalobou,“ říká Zelenková.

„Jsem proti tomu, aby ta publikace vyšla. Nečetla jsem ji. Začal ji před dvěma lety psát můj zesnulý manžel,“ vzkázala nám Vendula Svobodová z dovolené v Indonésii. Brání se tím nařčením, že výňatky ze Svobodova deníku, které budou v knize uveřejněny a který je v jejím vlastnictví, poskytla ona sama.

Do aféry zatím nedozírného charakteru se proti své vůli zaplétává i nestárnoucí Slavík Karel Gott.

Jak? Čtěte už zítra v deníku Aha!


Autor: DAVID ZÁPAL, LUBOŠ PROCHÁZKA
Foto Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta


Vzpomínka na Karla Svobodu


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.