Helena Vondráčková z Ameriky: Tam se děly věci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Helena Vondráčková z Ameriky: Tam se děly věci!

Zpěvačka ve vlnách Atlantiku.
Zpěvačka ve vlnách Atlantiku. (archiv Heleny Vondráčkové)

ST. PETERSBURG – Celý rok tvrdě pracuje, ale umí i pořádně žít! Zpěvačka Helena Vondráčková (60) to dokázala během dovolené na americké Floridě! Máme důkaz!

Celý rok tvrdě pracuje, ale umí i pořádně žít! Zpěvačka Helena Vondráčková (60) to dokázala během dovolené na americké Floridě! Máme důkaz!

„Sluníčko nás vyhnalo do vody i do stínu plážových barů,“ smála se po příletu Helena a ukázala nám třeba fotografii, kde je na návštěvě jednoho z nich dokonce se dvěma cigaretami v puse najednou! „Nebojte, nezačala jsem kouřit, jen jsme tak blbli a smáli se nad tím, jak jsou v Americe ke kuřákům prudérní,“ uklidnila nás zpěvačka, která nezapomněla ani na starého kamaráda Waldemara Matušku (75). „Ze zápalu plic, který ho postihl loni při jeho turné v Čechách, už se dostal. Teď trochu pohubnul, ale jde mu to k duhu,“ prozradila Vondráčková deníku Aha!, které Matuška doslova vyrazil dech tím, čím se právě doma zaobírá. Čím?


Video z vystoupení Heleny Vondráčkové:
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.