Váchová na lyžích: Umím i holubičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Váchová na lyžích: Umím i holubičku!

Lucie Váchová nám ukázala, že holubičku zvládne i s lyžemi na nohou.
Lucie Váchová nám ukázala, že holubičku zvládne i s lyžemi na nohou.

ŠPINDLERŮV MLÝN – Sjezdovky ve Špindlu patřily misskám! Ve čtvrtek se totiž do horského střediska sjely missky Jana Doleželová, Lilian Sarah Fischerová a Lucie Váchová, aby poměřily síly v závodním slalomu.


A zatímco Váchová na svahu předváděla ladné holubičky, Doleželová bojovala s chřipkou a druhá Česká vicemiss Fischerová ukazovala kotrmelce!

Ještě než začal závod, tak si Lucie Váchová šla sjezdovku cvičně sjet, protože hodně toužila vyhrát. Samozřejmě ze zištných důvodů! „Hlavní cena je totiž super notebook a ten bych moc chtěla,“ přiznala Lucie. Přesto nakonec nejenže nic nevyhrála, ale neskončila ani v první patnáctce. Ještě hůř na tom byla její kolegyně Lilian Sarah Fischerová „Jsem na lyžích asi potřetí v životě, vůbec nevím, jak mi to půjde. Hlavně si nechci zlomit nohu,“ strachovala se »Lili«, než na ni přišla na startu řada. Nakonec skončila úplně poslední a během krátké tratě dokonce absolvovala dva pořádné kotrmelce. Přesto jí nakonec v cíli všichni tleskali. „To je naše nejodvážnější Miss!“ povzbuzoval ji herec Jiří Pomeje, který slalom moderoval.

Kliknutím zvětšete„Já už na lyže nemůžu, před lety jsem měl zlomenou nohu přesně na místě, kde končí přeskáče, takže dneska budu jenom moderovat,“ přiznal Pomeje. To lékárnice Jana Doleželová, která se na závod přijela podívat i se svým přítelem, se z účasti nevyvlékla. „Sice mám ještě trochu chřipku, ale nechala jsem se ukecat,“ přiznala hlavní hrdinka filmu Svatba na bitevním poli, který právě vstoupil do českých kin. Nakonec však žádná z půvabných missek, kterým dělal na trati protivníka i pohádkový princ Jan Čenský, na stupně vítězů nedosáhla.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: VOJTĚCH KRISTEN
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.