Vondráčková na Floridě: Koktejly, »cíga« a sluníčko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vondráčková na Floridě: Koktejly, »cíga« a sluníčko!

„Koktejly opravdu můžu,“ pochvalovala si Helena.
„Koktejly opravdu můžu,“ pochvalovala si Helena. (archiv Heleny Vondráčkové)

ST. PETERSBURG – Dovolená snů! Přesně tak Helena Vondráčková (60) popisuje uplynulých čtrnáct dní, které strávila na americké Floridě.

Dovolená snů! Přesně tak Helena Vondráčková (60) popisuje uplynulých čtrnáct dní, které strávila na americké Floridě. Ve městě St. Petersburg bydlela v luxusním hotelovém komplexu, otestovala americké brojení proti kuřákům i slupla čerstvě vyloveného kraba! „Prostě sen! A večer jsme chodili do barů na vynikající koktejly!“ prozradila exkluzivně deníku Aha! Vondráčková. A dodala i pikantní podrobnosti!

Kromě odpočinku u hotelového bazénu a hraní tenisu Helena s manželem Martinem Michalem nezapomněli navštívit ani Waldemara Matušku (75)! „Walda je ve formě, ječná zrna na očích už se mu uzdravila a pohubnul, což mu jde k duhu. Dokončují právě s Olinkou přestavbu domu, chtěli by to mít hotové do jeho narozenin na jaře. Bude to opravdu skvostné, vzdušné a velké sídlo. Všichni dávají ruku k dílu, Olina je takový typ člověka, že když se jí nelíbí, jak řemeslník pracuje, vytrhne mu nářadí z ruky a klidně si sama místo něj třeba vykachlíkuje podlahu,“ obdivovala Vondráčková kamarádovu manželku.

Večer pak zpěvačka s Martinovou dcerou Terezou a asistentkou Míšou vyrážely do města, zatímco Martin odpočíval na hotelu, kde se doléčoval z následků prodělané boreliózy. „Do paměti a do srdce se mi vryly především dva podniky. Jazzklub v centru St. Petersburgu, takzvaném Downtownu, kde jsem viděla úžasného hudebníka – černocha, který si přinesl v podpaždí prkno, položil ho před nás a úžasně zastepoval. A pak také jeden španělský klub, kde se tančí flamenco,“ vzpomíná Helena.

Domů si ale přivezla nejen vzpomínky. „Nejvíc nadšená jsem ze speciálního kráječe na ananas, který jsem si tam koupila. To je činnost, u které se vždycky hrozně polepím, ale s tímhle nástrojem to jde samo,“ raduje se Vondráčková, která se do Ameriky brzo vrátí. V dubnu totiž vyráží na třítýdenní cestu karavanem po amerických národních parcích, kterou dostala od přátel k loňským kulatým narozeninám.


Videa z vystoupení Heleny Vondráčkové:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.