Poprvé jen v Aha! Vondráčková ukázala utajenou dceru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Poprvé jen v Aha! Vondráčková ukázala utajenou dceru

Zleva: Helena Vondráčková, Martin Michal, Míša Kocourková, Tereza Michalová
Zleva: Helena Vondráčková, Martin Michal, Míša Kocourková, Tereza Michalová (Aha! – David Kundrát)

FLORIDA/PRAHA – Nejen ženáč Gott už je zpátky v Čechách. Včera se z dvoutýdenní dovolené na americké Floridě vrátila i Helena Vondráčková (60) s rodinou!

Nejen ženáč Gott už je zpátky v Čechách. Včera se z dvoutýdenní dovolené na americké Floridě vrátila i Helena Vondráčková (60) s rodinou!

Na dovolené ve floridském St. Petersburgu totiž Vondráčková byla nejen s manželem Martinem Michalem (48), ale i s jeho dcerou Terezou. Tajuplnou nevlastní dceru, která se zatím pozornosti novinářů vyhýbala, tak Helena poprvé veřejně ukázala až včera ráno na pražském ruzyňském letišti. A aby k sobě Tereza měla »parťačku«, vzala s sebou Helena na Floridu i svou asistentku Míšu. „Byla to krásná dovolená. Aby ne! Celé dny jsme všichni hráli tenis a popíjeli koktejly,“ smála se na první pohled odpočatá a zrelaxovaná Helena na letišti s tím, že zatímco z Prahy odlétali s kufry čtyřmi, vracejí se s osmi.

A co zpěvačka na Floridě zažila? Co si přivezla? S kým se tam setkala?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.