Zuzana Belohorcová: Jsem vampýr! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zuzana Belohorcová: Jsem vampýr!

Zuzana Belohorcová jako vampýr vypadala neodolatelně. Tento model Josefa Klíra totiž dal vyniknout jejím přednostem. Svá prsa na rozdíl od jiných modelek ale uhlídala a z šatů jí nevyklouzla.
Zuzana Belohorcová jako vampýr vypadala neodolatelně. Tento model Josefa Klíra totiž dal vyniknout jejím přednostem. Svá prsa na rozdíl od jiných modelek ale uhlídala a z šatů jí nevyklouzla. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Návrat do televize! Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (31) je konečně zase zpátky. I když jenom v internetové televizi. „Jsem tam už od listopadu, dostala jsem příležitost opět dělat něco pro televizi, tak jsem neváhala,“ svěřila se deníku Aha! Belohorcová.

Návrat do televize! Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (31) je konečně zase zpátky. I když jenom v internetové televizi. „Jsem tam už od listopadu, dostala jsem příležitost opět dělat něco pro televizi, tak jsem neváhala,“ svěřila se deníku Aha! Belohorcová. A dala si jasné podmínky, kdy a co bude točit. „Dělá tam externě a bude točit jen akce, na kterých bude vystupovat, buď jako modelka nebo moderátorka, žádné jiné,“ řekl nám zdroj z televize.

V úterý na křtu kalendáře módního návrháře Josefa Klíra už Belohorcová točila svou reportáž, na akci totiž předváděla a dokonce ji i moderovala, takže spojila příjemné s užitečným. V LIFE fashion café se promenovaly vampýři, a to ne zcela náhodou. Letošní kalendář se totiž nese v upířím duchu. „Jsem hezký vampýr, ne?“ smála se Zuzana.

Ženy vamp však moc neseděly Sámeru Issovi, a tak se raději zaměřil na obyčejné smrtelnice u baru. Jednou z tváří kalendáře je i Martina Poulíčková, ta se však na křest kalendáře vykašlala. „Slíbila Pepovi, že určitě dorazí. Ale prý musí účinkovat v show kouzelníka Kožíška, tak snad přijde později,“ řekla organizátorka akce. Poulíčková však nepřišla ani později – v kalendáři už je, přesto se neobtěžovala dorazit a společně s modelkami zcela ojedinělý kalendář pokřtít.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.