Herečka Kateřina Janečková: Teď je Ošklivka Betty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Herečka Kateřina Janečková: Teď je Ošklivka Betty!

Kateřina Janečková bude první česká ošklivá Betty.
Kateřina Janečková bude první česká ošklivá Betty. (: archiv)

PRAHA – Jeden z nejsledovanějších televizních seriálů všech dob míří i do České republiky! Na naše obrazovky totiž přijde legendární Ošklivka Betty, kterou televize Prima natočí v českém prostředí a s českými herci.

Jeden z nejsledovanějších televizních seriálů všech dob míří i do České republiky! Na naše obrazovky totiž přijde legendární Ošklivka Betty, kterou televize Prima natočí v českém prostředí a s českými herci. A deník Aha! už jako první ví jméno moderní »Popelky« alias Ošklivky Betty!

A kdo se v hlavní roli původně kolumbijské telenovely objeví? Televize Prima se při své volbě rozhodovala z několika uchazeček, ale nakonec ji nejvíce zaujala Kateřina Janečková (23), která už dříve na Primě hrála v seriálu Rodinná pouta. „O roli Ošklivky hodně stála i Zuzana Kajnarová známá ze seriálů Redakce nebo Místo v životě, ale nakonec se jí vzdala, protože se bála velké frekvence natáčení,“ přiznává náš zdroj z produkce seriálu. V tisku se navíc nedávno objevila zpráva, že se má v sympatické roli slečny s tlustými obroučkami a nepřehlédnutelnými rovnátky objevit sexbomba Alice Bendová. „To je zvláštní, já o tom totiž vůbec nic nevím,“ smála se včera podivným zvěstem herečka.

Janečková tak bude jednou z hlavních postav, které se pokusí zvednout televizi Prima její sledovanost. Ta se totiž propadá, a proto vedení nedávno představilo nové logo, chystá se posunout hlavní večerní zprávy na 19.30 hodin proti Televizním novinám na Nově, o čemž už minulý týden informoval jako první deník Aha! a dokonce i vyměnili generálního ředitele. „Příběh o moderní Popelce, tedy komediálněromantický seriál měl u diváků v ostatních zemích velký úspěch. Věříme, že i jeho česká verze z atraktivního prostředí světa módy vzbudí značný zájem a sledovanost,“ přiznává výkonný ředitel Primy Petr Chajda. Televize však zatím netuší, kdy Ošklivku zařadí do svého programu. „Mělo by to být v nejbližších měsících,“ uzavírá náš zdroj. Jestli si však Janečková získá srdce diváků, zatím není jasné. Na náš telefonický dotaz o prvních dojmech z natáčení totiž nereagovala vůbec nadšeně. Patrně proto, že má uzavřenou smlouvu na exkluzivní rozhovor v jistém časopise.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.