Neštěstí v rodině Ládi Křížka: Slzy při výběru malé bílé rakvičky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Neštěstí v rodině Ládi Křížka: Slzy při výběru malé bílé rakvičky

Ladislav Křížek
Ladislav Křížek (CNC_Martin Přibyl)

Šedesátiletý muzikant zavzpomínal na rodinnou tragédii, kdy jeho staršímu synovi před lety zemřela při porodu dceruška. Ač Láďu Křížka přitom hodně držela jeho víra v Boha, následnému kolapsu se nakonec nevyhnul ani on sám ...

„Ano, Tomáš bohužel dostal pecku. Těžce to nesl, všichni se složili a já všechno vyřizoval.Tehdy plakali i v pohřební službě, když vybírali malou bílou rakvičku. Celá rodina se úplně sesypala, já to ustál jen díky víře. Ale byla to hrozná rána, a po pár dnech jsem se složil taky," popsal tragické chvíle v rodině Ladislav Křížek.

Rocker Láďa Křížek přiznal: Konec manželství po 30 letech!

Video se připravuje ...

A jak vůbec přijali synové zpěvákovu víru v Boha? „Vůbec to neřešili. Jestli jste, nebo nejste věřící, nemusíte nikomu vyprávět. Důležité je, co z vás lidi cítí. Jsou samozřejmě takoví, kteří čekají na každé vaše klopýtnutí. Jako byste se vírou v Boha měl stát hned andělem," svěřil se legendární rocker magazínu Téma. 

Proměna Ládi Křížka: Po boku nové lásky zhubl dvanáct kilo, teď radí ostatním

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.