Arnošt Pátek: Hrozí mu slepota! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Arnošt Pátek: Hrozí mu slepota!

Do nemocnice chodí Arnošt Pátek na pravidelné převazy.
Do nemocnice chodí Arnošt Pátek na pravidelné převazy.

PRAHA – Zdravotní stav zpěváka Arnošta Pátka (52), který bojuje s rakovinou obličeje, se nelepší. Právě naopak! Rakovina tváře si zkrátka vybírá krutou daň.


PRAHA – Zdravotní stav zpěváka Arnošta Pátka (52), který bojuje s rakovinou obličeje, se nelepší. Právě naopak! Rakovina tváře si zkrátka vybírá krutou daň, a jak se ukazuje, zatím nepomohla ani prosincová operace, během které zesláblému Pátkovi zkolabovalo srdce a čtyři a půl minuty byl v klinické smrti.

„Hrozně mě to bolí. Jsem pořád pod práškama. Navíc mi strašně rychle slábne a hapruje druhé oko. Chvílemi na něj vůbec nevidím, nemůžu ani číst, koukat na televizi. Je to už opravdu šílené. Bojím se, aby nepřišla slepota,“ zoufá si Pátek, kterému zákeřná rakovina už vzala pravé oko, nos, polovinu zubů i část obličeje a krku.

Kliknutím zvětšete„Teď jsem doma a každý druhý den chodím do nemocnice na Karlák na kontroly. Doktoři mi už raději ani nic neříkají, jen se na mě podívají a převážou mi ránu s tím, že uvidíme... Je to těžký. Jsem v neustálém napětí, kdy se rakovina zase vrátí a někde objeví. Cítím se příšerně. Můj život je vlastně jenom o chození do nemocnice a domů,“ dodal Pátek, jehož jedinou radostí je dobrý prodej jeho dvou cédéček Poslední prázdniny a Sny o tygří lady s jeho největšími hity.


Autor: (gra)
Foto Aha! – Martin Hykl, Maximum Hannig

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.