Porotce StarDance Zdeněk Chlopčík (66): Letos přitvrdím, uvidíte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Porotce StarDance Zdeněk Chlopčík (66): Letos přitvrdím, uvidíte!

Zdeněk Chlopčík
Zdeněk Chlopčík (Blesk:HURDA Martin Ringier Axel Springer)

Je jediný, kdo sedí v porotě od začátku! Když tanečník Zdeněk Chlopčík (66) ve StarDance v roce 2006 začínal, netušil, že tu vydrží dvanáct řad a sedmnáct let. Možná je to i tím, že je jiný, než ostatní. Obávaný »kat«, který ve všem musí mít přesný řád. A v říjnu bude v soutěži znovu.

Ať je složení poroty jakékoliv, a že se porotců už za ty řady vystřídalo dost, je to stále stejné. Na pultík dostanou čísla k hodnocení soutěžních párů složená od nejmenšího po nejvyšší – dole mají jedničku, ale nahoře desítku. Jen Zdeněk Chlopčík to má obráceně. „Když máme v sobotu před přenosem poradu poroty, tak první, co dělám je, že si sednu a otáčím čísla, abych je měl poskládaná od jedničky, ta musí být vždycky nahoře,“ vysvětlil obávaný porotce. I v životě má rád věci v řádu, přesně, uspořádané do detailu. Do Prahy to má z ruky. Na přenosy dojíždí každý týden z Malenovic, z okresu Frýdek-Místek. Zde žije se svou druhou ženou, o osmnáct let mladší tanečnicí Brigitou a dvěma dětmi. „V sobotu musíme být na StarDance o půl šesté večer, máme kratičkou poradu a potom už se připravujeme na večerní přímý přenos,“ vysvětluje Zdeněk.

Porotce StarDance Zdeněk Chlopčík: Odhalil své soukromí!

Video se připravuje ...

Generálky nevidí, takže vůbec neví, jak kdo bude tančit. Jediné informace má ze zákulisí, co mu kdo sdělí ze štábu. „S tanečníky se vidím v šatně, pozdravíme se, dáme si něco dobrého a nezávisle se bavíme. Ale ne o výkonech,“ líčí. „Takže když pak přijdou na parket, kulím oči. Někdy se usmívám, jindy mračím, hodně mě to bere.“ Důvodů, proč se pokaždé nesměje, je víc. „Hlavně, když vidím, že se jim to nepovedlo proto, že to nemají zvládnuté, protože málo cvičili.“ I když má nálepku nejobávanějšího porotce, zase tak přísný není. „Jsem zvyklý říkat pravdu a myslím si, že těm párům daleko více pomůže, když se dozví nejen to, že vypadají pěkně, jsou šikovní a všichni je obdivují,“ vysvětluje. „Poslední dobou mi ale lidé říkají, že jsem jiný, měkký, že bych měl přitvrdit, tak letos uvidíme“ směje se.

Iva Kubelková o StarDance: Mám velmi malé cíle a jeden handycap!

Video se připravuje ...

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (2. 7. 2023)



Přečtěte si
Frank51482
2. 7. 2023 • 17:09

Proboha, ta neskutečná hovadina bude pokračovat?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.