Nohavica: Přestanu žrát knedlíky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nohavica: Přestanu žrát knedlíky!

Jarek Nohavica se nám pochlubil plakátem na koncert, na kterém natočí své první DVD.
Jarek Nohavica se nám pochlubil plakátem na koncert, na kterém natočí své první DVD. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Jarek Nohavica (52) chystá megakoncert a natočení svého prvního DVD! „Po třiadvaceti letech hraní přišla správná chvíle zaznamenat koncert na DVD,“ prozradil Nohavica s tím, že speciální koncert se uskuteční v ostravské hale Karolina 29. června.

„Budu tam jen já, moje kytara, moje heligonka, moje písně a lidé, kteří přijdou,“ dodal Nohavica.

Koncert se chystá nahrát na DVD pod názvem Jarek Nohavica doma a vydá jej i jako dvojalbum, které by mělo vyjít na přelomu října a listopadu. „Vydám si to sám, takže cena bude poměrně nízká. Nebude to taková částka, aby zruinovala tuhle zadluženou zemi,“ tvrdí se smíchem.

Na koncertě pro zhruba šest tisíc fanoušků se lidé mohou těšit na staré i nové hity, a navíc několik lahůdek, které se Jarek Nohavica chystá ještě dopsat. Předprodej lístků začne v den Nohavicových narozenin, tedy 7. června, a organizátoři předpokládají, že se vstupenky vyprodají během jediného dne. „Narozeniny oslavím u velkého koupaliště – jak říkám Středozemnímu moři. Jedu se tam psychicky připravit a hlavně proto, abych přestal žrát české knedlíky. Chci se na koncertě ukázat jako štíhlý a romantický Jarek,“ dodal se smíchem Nohavica.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.