Prezident opět osedlal motorku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prezident opět osedlal motorku!

Prezident na své motorce značky BMW.
Prezident na své motorce značky BMW. (Foto Aha! – Jakub Poláček)

Ze svého domu v Černoučku až do bavorského Selbu se včera na motorce vypravil prezident Petr Pavel (61). Přijel na zahájení týdnů bavorsko – českého přátelství. Nechyběla ani první dáma Eva (58) – ta však před jednostopým silným strojem dala přednost limuzíně.

Cestu do Selbu, kam prezident dorazil kolem půl dvanácté, si Pavel pochvaloval. „Jeli jsme kousek i přes Sasko. V Kraslicích jsme se stavili na pumpě a každý se s námi fotil,“ popsal cestu Pavel oblečen do motorkářské kombinézy. To první dáma na zahájení týdnů bavorsko – českého přátelství dala přednost černé limuzíně značky BMW. Outfit na cestu však zvolila civilní – oblečena byla v džínech, svetru a bílých teniskách. Hlavní část programu proběhla v divadle Rosenthal. Tam se prezidentský pár – tentokrát již ve formálním oblečení – setkal s premiérem Bavorska Markusem Söderem (56).

Přečtěte si
hejhej
21. 5. 2023 • 08:23

Trapné info o každém pohybu.

Inka
21. 5. 2023 • 06:42

Na Hrad elektrické koloběžky, pro hradní ochranku motorky, žádost o navýšení financí pro chod Hradu, navýšení o víc než dvě desítky poradců a zaměstnanců zde toho exota...
Pávek si pořizuje pro masírku svého ega naprosto nepotřebné a zbytečné hračky, které platí občan ! V době, kdy musí všichni šetřit, kdy jsou lidé posílání do potravinových bank a pro sociální žebračenky...v době, kdy vláda Pjotra Fialoviče vyzývá je skromnosti a pochopení si prezident Česka objíždí Evropu i Ameriku, lobbuje za podporu zbraní na Ukrajinu, doposud se nevyjádřil k vládnímu paskvilu opatření !
Z peněz daňových poplatníků si otevřel osobní účet, kdy jeho samotný měsíční příjem jak platu prezidenta, tak výsluhového z armády činí téměř půl milionu, si nestydatě pronajme dvě motorky za čtyřicet tisíc na úkor hradního rozpočtu !
Tento převlečený špion se chová jako yutuber, nehorázně opovrhuje národem, jelikož jeho vlastní zájmy směřují pouze a jenom k orgasmus moci !
Slepenec Pjotra Fialoviče si založil Cestovní kancelář Poslanecká sněmovna, tzv. prezident povinnou ,předepsanou A4 nedokáže ani přečíst...
Bůh ochraňuj Česko !

pragver
20. 5. 2023 • 22:02

Je to pozér s lampasáckými manýry. Ve volném čase ať si jezdí třeba na spetáku ! Nám kecá o úsporných opatřeních a pro něj se pořizují motorky BMW a na státní návštěvu jede zdvojenou ochrankou !

Uživatel_5522193
20. 5. 2023 • 21:22

Trapné, koho to zajímá co dělá ten Ken

Sýkorka Borka
20. 5. 2023 • 15:25

Pán prezident sa chcel prevetrať? A to je načo dobré,keď jeho pani išla limuzínou? Zamorovanie ovzdušia zbytočne mu nehovorí nič?On by sa nebol zmestil do limuzíny?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.