Bizarní světový rekord: Žena má největší pusu na světě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Bizarní světový rekord: Žena má největší pusu na světě!

Měření do knihy rekordů.
Měření do knihy rekordů. (Foto Profimedia, ara)

V dětství jí říkali různě: velkohubá basa, pitbull nebo žabí holka. Na svém handicapu teď ale Samantha Ramsdellová (33) postavila kariéru. Její videa, v nichž si nacpe do úst celé jablko nebo plný kornout hranolků, jsou hitem internetu. Denně je zhlédne až 5 milionů sledujících!

Ta holka je snem každého zubaře! Kdybyste totiž pravítkem změřili rozpětí jejích úst od koutku ke koutku, došli byste (při plném otevření) k výsledku 6,5 cm. Díky tomu je Samantha zapsána i v Guinnessově knize rekordů jakožto majitelka největší pusy na světě.

KONEC DEPRESÍM

Ve škole ji šikanovali a častovali různými nelichotivými přezdívkami. Samantha z toho měla deprese a před okolním světem se uzavírala do sebe. Před třemi lety se ale právě díky svým obřím ústům stala světovou rekordmankou. Zhubla, zaplatila si lekce zpěvu a vzrostlo jí sebevědomí.

To je ale chlebárna.

HRANOLKY NA JEDNO POLKNUTÍ

Nejprve začala na sociální sítě přidávat svá pěvecká videa. Když zjistila, že mají úspěch a že se jí lidé kvůli poněkud výraznější čelisti neposmívají, obsah svého účtu trochu pozměnila. Teď se živí převážně vtipnými videi, na nichž narve do pusy tři koblihy naráz, celé jablko nebo velkou porci hranolků. „Držet rekord za něco, kvůli čemu jste se v minulosti cítili špatně, je skvělé,“ říká k tomu Samantha. „Vím, že teď je to na mně jedna z nejlepších věcí.“ A taky je to zlatý důl. Za jedno bizarní video tahle slečna inkasuje 11 tisíc liber, což je bezmála 300 tisíc korun. A sleduje ji už kolem 4 milionů lidí.

Z MINDRÁKU PŘEDNOST

Její nahrávky ovšem nesou i poselství pro všechny, které trápí nějaký podobný tělesný handicap. „Pokud disponujete nějakou abnormálně velkou částí těla, udělejte z toho přednost a buďte na sebe pyšní,“ nabádá Ramsdellová. „Díky tomu jste totiž výjimeční a právě to vás odlišuje od ostatních.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.