Comeback Martina Dejdara: Úspěch, nebo propadák? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Comeback Martina Dejdara: Úspěch, nebo propadák?

Ozzák alias Martin Dejdar
Ozzák alias Martin Dejdar (Jiří Hadač)

Málokomu se podaří udržet se na vrcholu televizní zábavy, herec a moderátor Martin Dejdar (58) ovšem dokazuje, že když je vůle a energie, jde všechno. A tak se na něj mohou diváci těšit v soutěži připravované FTV Prima.

Komerční televize proti sobě válčí nejen rodinnými seriály, u nichž si mohou diváci odpočinout. Rivalita mezi nimi panuje i v oblasti vědomostních soutěží. Ačkoli hlavního tahouna sledovanosti představuje pro FTV Prima soutěž Máme rádi Česko, televize se rozhodla své věrné diváky potěšit dalším projektem tohoto typu. Jeho moderátorem bude podle informací webu expres.cz Martin Dejdar.

Zda se bude jednat o úspěch, nebo výplň televizního programu, zatím není jasné. Diváci ale budou mít možnost zapojit se do soutěže o něco více, než je tomu v pořadu Máme rádi Česko, kde příležitostně napovídají VIP soutěžícím. V zatím připravované soutěži by totiž měli diváci VIP hostům sami vymýšlet záludné soutěžní otázky. Jinak by se ovšem formát soutěže neměl od toho zavedeného výrazně lišit. Rozhodne tedy patrně až sledovanost…

Martin Dejdar se svou atraktivní manželkou: Šaty jí šiju já, tvrdí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
MiraJ50
15. 5. 2023 • 16:17

Vypadl mi z oka,potom co jsem ho viděl na tom hradě s Holubkou, Svěrákem....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.