Basiková terčem podrazu! Byla to lež, vrčí Bára o Noidovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Basiková terčem podrazu! Byla to lež, vrčí Bára o Noidovi

Bára Basikové na promofotkách k nové desce Bellesville
Bára Basikové na promofotkách k nové desce Bellesville (Supraphon)

Šedesátiletá zpěvačka si nemůže vynachválit spolupráci s Vaškem Noidem Bártou (42). Začátek jejich dlouholetého pracovního partnerství ovšem halil stín podvodu!

„Poprvé jsem ho viděla naživo v Excalibru a moc se mi líbil jeho projev. Všimla jsem si už tenkrát, že je herecky i pohybově nesmírně nadaný. A pak se ukázalo, že je nesmírně nadaný i pro skládání hudby. Pak jsme zjistili, že když mu bylo asi sedmnáct let, tak mi nabízel přes naše společné známé písničku, a ta se ke mně nějakým záhadným způsobem nedostala," odtajnila dávný podraz Bára Basiková.

„Nikdo mi nevěřil,“ o bolestech i radostech upřímně promlouvá Basiková

Video se připravuje ...

„Dotyčná osoba, která mi měla písničku předat, si vymyslela, že jsem ji odmítla, ale vůbec to tak nebylo. Byla to lež a po letech jsme si to řekli. A vidíte, přesto jsme si k sobě cestu našli. Hráli jsme spolu ve spoustě představení, aktuálně spolu hrajeme v muzikálu Jesus Christ Superstar. Vaška si vážím nejen proto, že je skvělý kamarád, ale i proto, že je velký pracant," pěje zpěvačka ódy na Noida v Deníku.cz.

Bára Basiková (60): Rozchod s potetovaným fešákem z Liberce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.