Naštvaná Pawlowská: ČT ji odmítla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Naštvaná Pawlowská: ČT ji odmítla!

Halině se její plány na nový televizní pořad zatím vůbec nedaří zrealizovat.
Halině se její plány na nový televizní pořad zatím vůbec nedaří zrealizovat.

PRAHA – Dlouhých devět let byla Halina Pawlowská (52) a její talk show Banánové rybičky jednou z největších hvězd České televize (ČT). Jenže před pár měsíci se nad ní začala stahovat mračna.


Nové vedení ČT s programovou ředitelkou Kateřinou Fričovou se rozhodlo Banánové rybičky zrušit.

„Formát se už vyčerpal, a navíc pořad nebyl úplně levný. Ať už kvůli vysokému honoráři Pawlowské, tak i kvůli dalším věcem,“ prozrazuje náš zdroj z České televize. Halina se pokusila ztracené příjmy za zrušený pořad okamžitě nahradit. Spolu se svým kamarádem, překladatelem Ivo Šmoldasem, dala rychle dohromady koncept nového pořadu. „Vedení televize nový pořad paní Pawlowské zamítlo. Paní ředitelce Fričové se pilotní díl nelíbil,“ vysvětlil jeden ze zaměstnanců veřejnoprávní televize. Proslýchá se, že Fričová a Pawlowská se proto příliš nemusejí. I přesto se ale Pawlowská snaží vymyslet nový pořad, který by ČT přijala.

XXL moderátorka proto ráda přijala nabídku rozhlasové stanice Radiožurnál, kde uvádí pořad o nových knihách. „Asi každý vidí, že mít talk show v televizi v hlavním vysílacím čase a pořad o knížkách v rádiu je pořádný sešup dolů,“ škodolibě poznamenává jedna z Halininých kolegyň.


Autor: JOSEF KOUKOLÍČEK
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.