Sabina Laurinová: Chce se vdávat! Zásnubní prsten jí nestačí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Sabina Laurinová: Chce se vdávat! Zásnubní prsten jí nestačí!

Sabina Laurinová ukazovala na prsteníček. Zřejmě chtěla svému příteli naznačit, že je čas zásnubní prsten vyměnit za snubní.
Sabina Laurinová ukazovala na prsteníček. Zřejmě chtěla svému příteli naznačit, že je čas zásnubní prsten vyměnit za snubní.

PRAHA – Zásnubní prsten by nejraději Sabina Laurinová (35) vyměnila za snubní. Už skoro půl roku »tlačí« na prsteníčku pravé ruky herečku prstýnek s kamínkem. A chce zřejmě víc.


V neděli večer dávala svému příteli a snoubenci stomatologovi Karlu Kameníkovi (41) nenápadně najevo, že je potřeba kroužky vyměnit. A zubař jen s údivem koukal! Skoro se nezmohl na slovo a jen zamilovaně hleděl na svou lásku. Svatba zřejmě bude brzy. „Jsem si jistá, že svatba bude na jaře. Zásnuby už proběhly, tak na co čekat,“ tvrdí blízká kamarádka půvabné herečky. Sabina Laurinová na přehlídce Věry Kocové dávala svému milenci dost najevo, že po něm touží. Neustále se ho dotýkala a objímala ho.

Kliknutím zvětšete


Autor: (kre)
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.