Konečná nominace StarDance: Kdo si zatančí o vítězství? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Konečná nominace StarDance: Kdo si zatančí o vítězství?

StarDance zná své účastníky pro 12. řadu!
StarDance zná své účastníky pro 12. řadu! (Koňaříková/ČT)

Bude jednou z těch, které si zatančí ve 12. řadě StarDance. Kdyby to ale bylo jen na herečce Ivaně Chýlkové (59), diváci by ji na parketu neviděli. Syn Jáchym Kraus (25) svou matku na parket StarDance dotlačil.

Na včerejší tiskovce to propálil Marek Eben (65). „Snažili jsme se o vás několik let, to není první pokus, že?” položil moderátor nevinný dotaz herečce. A ta se hned ohradila: „Chceš pravdu? Je to úplně první pokus, na který jsem řekla – škoda, že mi nezavolali před deseti lety!” A nabídku České televize ihned odmítla. Jenže jí volali znovu. „Když jsem to řekla doma, byl tam velký nátlak od syna. Jáchym mi řekl, že tam musím!” svěřila se partnerka Jana Krause (69). A hned si dělala legraci i ze svého věku. „Syn už je velký – je mu pětadvacet jako mě,“ prohlásila se smíchem.

Tanec se mi líbí

Taneční kroky se herečka nebude učit zdaleka poprvé. Před čtyřmi lety totiž přijala nabídku účastnit se soutěže Roztančené jeviště a ve Švandově divadle jeden večer bojovala s herci a herečkami ze sedmi pražských scén. „Je to už mnoho let a od té doby jsem netrénovala. Tanec se mi líbí hlavně jako divákovi,” řekla deníku Aha! Chýlková. Kdo ji provede po parketu, se zatím neví, při pohledu na tanečníky to ale není těžké vzhledem k její výšce vydedukovat.

Tanečník Marek Dědík: Do další StarDance by šel hned, ale už ne na parket!

Video se připravuje ...

Nejvyšší partner

„Kdo by se mi líbil, jo? U mě je to jasná věc, jela jsem vylučovací metodou, ty menší kusy opadly, zůstaly dva vyšší, jsme tady dvě vysoké, ale Iva Kubelková je přece jen menší. Takže já budu mít toho největšího,” okomentovala herečka pro Aha! případné taneční partnery, mezi kterými výškově vyčnívá bývalý porotce Jan Tománek (51). Jak jim to spolu půjde, můžete sledovat od 14. října na obrazovkách České televize.

Bolavé koleno

„Strašně se těším a ničeho se nebojím,” říká Ivana Chýlková, byť se před měsícem zničehonic probudila bolestí kolena. „Nechápu to, nemělo důvod protestovat. Spala jsem celou noc, nebouchla jsem se do něj, ale bolelo šíleně. A pak zase nic. Jenom mě vzbudilo. Bylo to poprvé, co si to dovolilo. Možná to byl jen výstřelek,” přemýšlela nahlas.

Herec David Prachař (64): Dostihne ex Batulkovou?

Od vstupu do StarDance si jako jediný slibuje zlepšení svého zdravotního stavu. „Konečně budu mít nějaký režim, že odejdu z domova a budu někde cvičit. Protože vždycky, když teď někde jedu na kole nebo se věnuju sportu, tak je to na úkor rodiny. Slibuju si od toho, že posílím svoji imunitu,” svěřil se herec a také manžel Lindy Rybové (64), která prý několikrát účast v soutěži odmítla. Bude mít koho dohánět! Jeho bývalá manželka Dana Batulková (65) totiž vyhrála 3. řadu!

Ivana Chýlková a Igor Bareš jako rodiče ve "feel good" komedii Buď chlap!

Video se připravuje ...

Hvězdní tanečníci

V porotě StarDance budou nově jen tři kati – Zdeněk Chlopčík (66), Tatiana Drexlerová (60) a Richard Genzer (56). Kámen na kameni nezůstal ani v sestavě tanečníků. Ve 12. ročníku StarDance diváci uvidí některé neokoukané tváře jako Kateřinu Bartůněk Hrstkovou, Zuzanu Dvořákovou Šťastnou, Dominiku Roškovou, Jakuba Mazůcha a Daniela Kecskemetiho. Někteří staří ostřílení bardi ale zůstali. Diváci se mohou těšit na Lenku Noru Návorkovou, Adrianu Maškovou, Martina Prágra a Dominika Vodičku. A už zmiňovaného bývalého porotce Honzu Tománka. Slavnostními večery diváky jako vždy provede duo Tereza Kostková a Marek Eben.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.