Zásadní rozhodnutí v životě Gránského: Oznámil konec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zásadní rozhodnutí v životě Gránského: Oznámil konec

David Gránský si dává pauzu
David Gránský si dává pauzu (instagram, FTV Prima)

Fanynky smutní! Musí se rozloučit se svým miláčkem Davidem Gránským. Jednatřicetiletý herec oznámil, že si chce dát od natáčení seriálu ZOO na čas pauzu. Z rodinných důvodů. 

Je to deset měsíců, co se stal Gránský otcem. Synka Mattea si ale moc neužil, natáčení seriálu mu zabírá veškerý čas. Sympatický herec a moderátor proto učinil zásadní rozhodnutí. 

Trapněji se David Gránský v životě necítil. Takhle ho v primácké show potrápila jeho vlastní žena

Video se připravuje ...

„Já si teď dám takovou pauzičku od natáčení seriálu ZOO, na tři měsíce zmizím z obrazovek. Je to i z toho důvodu, abych se mohl věnovat rodině, protože za těch pár měsíců, co je malej na světě, tak mám pocit, že mi to hrozně utíká,“ uvedl v rozhovoru pro Showtime. 

Zda se do ZOO Gránský vrátí, prozatím není úplně zřejmé. Bude záležet na okolnostech. „Těším se na léto, že si člověk trochu vydechne a zase se tak jako nabije, nabudí a zjistí, jestli se vlastně těší zpátky na tu práci. Zjistí, jestli mu to chybí… A já jsem přesvědčený o tom, že to zjistím,“ doplnil herec. 

Blesk Podcast: David Gránský promluvil o natáčení Tvoje tvář... Proč nechtěl ztvárnit Michaela Jacksona?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.