Csáková přezpívala Navarovou ...A Vaňkové padaly šaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Csáková přezpívala Navarovou ...A Vaňkové padaly šaty!

Ilona Csáková zazpívala píseň Kočky své dávné kamarádky Zuzany Navarové.
Ilona Csáková zazpívala píseň Kočky své dávné kamarádky Zuzany Navarové. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Česká televize se zase vrhla na natáčení pořadu Souboj hitů a o legraci nebyla nouze! Televize totiž pro Souboj hitů na rozdíl od Eurosongu, ulovila zvučná jména!

Česká televize se zase vrhla na natáčení pořadu Souboj hitů a o legraci nebyla nouze! Televize totiž pro Souboj hitů na rozdíl od Eurosongu, ulovila zvučná jména! Kromě Marty Kubišové (65) a Mekyho Žbirky (47) se klání o nejlepší přezpívaný hit zúčastní třeba Bára Basiková nebo Ilona Csáková (37). Ta přezpívala píseň Zuzany Navarové Kočky!

„Se Zuzanou se znám od dob, kdy jsem s Laurou objížděla festivaly, kde Zuzana vystupovala s Nerezem. Tehdy jsme se skamarádily, a tak jsem ráda, že na ni teď můžu zavzpomínat,“ svěřila se Csáková, která se na pódiu potkala třeba i s Bárou Basikovou. Té nejdřív maskéři a kadeřníci chtěli vytvořit mírně pankáčský vzhled, ale nakonec vystoupila s možná až moc konzervativním účesem. Basiková se tak aspoň blýskla Žbirkovou písní Atlantida.
„Docela se jí to povedlo,“ glosoval její vystoupení Meky, který se na ztvárnění své písně přijel podívat.

To exSuperStar Šárka Vaňková měla jiné problémy. Při generálce jí totiž koncentraci neustále narušovaly neposlušné šaty, které jako by byly o pár čísel větší než objem jejího hrudníku. „Sakra, už zase padají,“ špitala si pro sebe, když už poněkolikáté musela vytahovat neposlušný oděv na své partie.

První ze série právě natáčených dílů se na obrazovku ČT dostane už 16. února a v porotě zasedne kromě tradiční Nadi Urbánkové, Petra Hapky a Ondry Brzobohatého i Hana Zagorová či Michael Kocáb. Tomu nejspíš spadl kámen ze srdce, že dramaturgové nepovolali Vildu Čoka, se kterým se »potkal« před několika dny v novém pořadu České televize Café X. Tehdy totiž živý přenos skončil telefonickou hádkou a vzájemným obviňováním kvůli rozpadu Pražského výběru.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.