Vdovec po Pilarové (†80) po výměně kyčle: Odhalil jizvu po operaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vdovec po Pilarové (†80) po výměně kyčle: Odhalil jizvu po operaci!

Eva Pilarová a Jan Kolomazník
Eva Pilarová a Jan Kolomazník (archiv)

Je dva týdny po operaci, na niž šel v den třetího výročí smrti své ženy Evy Pilarové (†80). Vdovec Jan Kolomazník (70) už opustil příbramskou nemocnici, kde mu kyčel vyměnili, a odvezli ho do Rehabilitační nemocnice Beroun. Rána skvěle srůstá.

Díky rehabilitacím mu čas utíká. Už v Berouně začal druhý týden. Čtenářům ukázal jizvu po operaci. „Nejvíc mi chybí cesty za Evou na Malvazinky,“ přiznal deníku Aha! Kolomazník. Obden jezdil na hrob a povídal si s Pilarkou. Nyní se o místo posledního odpočinku stará kamarád, zahradník a květinář Tomáš Slušný.

Petr Macek napsal knihu Pilarka: Eva byla rázná ženská, která neuhýbala

Video se připravuje ...

Dělal výzdobu na výročí a chystá Velikonoce. Kamarádka Zuzana Kardová (60), která uložila svého partnera Dana Nekonečného (52) o pár metrů dál, dává květiny i Evě. Král rozkoší měl výročí úmrtí na konci března, svíčku dostala i zpěvačka. „Už se těším, až budu Evě všechno povídat,“ svěřil Aha! Honza. Ještě to potrvá. Z Berouna musí do lázní, vybral si Poděbrady. Pak se teprve bude moct vrátit do svého břevnovského bytu, o který se mu zatím stará Zuzanina dcera Tereza (33).

Tři roky od smrti Pilarové (†80): Co řekla faráři, který jí udělil poslední pomazání?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zzzz
10. 4. 2023 • 10:26

Porad neni v Cesku zpevacka, ktera by mohla s Evou soutezit. Ja ji znal, kdyz se jeste jmenovala Bojanovska a stale myslim, ze opustila svet prilis brzy.

hejhej
4. 4. 2023 • 08:52

O odhalování jizvy po operaci je nesmírně důležitá informace

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.