Maruška Kovácsová (36) z VyVolených: Zhubla a zkrásněla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Maruška Kovácsová (36) z VyVolených: Zhubla a zkrásněla!

Marie z Vyvolených se těší na miminko.
Marie z Vyvolených se těší na miminko. (archiv Blesku, Facebook)

Do povědomí diváků se dostala díky druhé řadě reality show VyVolení. Spolu s vítězem Tonym Jalovcem (46) patřila Marie Kovácsová (36) k jejím nejvýraznějším tvářím.

Po 17 letech ale rapidně zhubla, nechala si odstranit tetování z krku a stará se o rodinu. Po skončeném natáčení zmizela z očí veřejnosti a vrátila se k běžnému životu. „Dnes pracuji v marketingu a jsem mámou,“ svěřila Aha! Maruška. Zpočátku ji lidé na ulici poznávali, ale teď už jen výjimečně. „No, malinko jsem se změnila...“ uznala sama se smíchem.

Filip Drnek a Marie Kovácsová

Video se připravuje ...

„Už mám jiné priority než v mládí,“ přiznala a dodala, že odstranění tetovaného draka z krku trvalo 1,5 roku! „Dlouho jsme se s partnerem dohadovali, jestli si pořídíme další miminko. Filip o tom nechtěl ani slyšet, ale slíbila jsem, že to bude naposledy,“ svěřila Aha! Maruška. A před nedávnem se na Instagramu opravdu pochlubila krásnou novinkou. „Tak prý potřebujeme větší auto,“ připsala k fotce z ultrazvuku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.