Láska kvete v každém věku: Zpěvačka Cher (76) líbá svého zajíčka (37) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Láska kvete v každém věku: Zpěvačka Cher (76) líbá svého zajíčka (37)

Cher
Cher (Reuters)

Zpěvačka Cher (76) nedává lásce žádné hranice a život si užívá každým coulem. Na módní přehlídce kolekce podzim-zima 2023 značky Versace v západním Hollywoodu poprvé vyvedla na červený koberec svého milého Alexandera Edwardse (37).

A že se mají opravdu rádi, předvedli všem vroucím polibkem! „Na papíře to vypadá trochu směšně, ale v reálném životě spolu vycházíme skvěle. Je báječný a... Já muže nechválím, pokud si to nezaslouží,“ zdůraznila zpěvačka v prosinci v televizní show Kelly Clarksonové (40). „Alex je ale velmi, velmi laskavý, chytrý, velmi talentovaný a je opravdu zábavný. A myslím, že i docela hezký,“ je z něj zjevně paf.

Sršely hromy blesky »Pamela« & Pamela

Na přehlídce došlo k ještě jednomu zajímavému setkání. Na jedné akci se střetly dvě Pamely. Skutečná Pamela Andersonová (55) a její představitelka z kontroverzního seriálu Pam & Tommy Lily Jamesová (33). Andersonová sice smířlivě uvedla, že proti samotné Jamesové nic nemá, protože dělala jen svou práci, na seriál se přesto odmítla dívat a v reakci na něj natočila o svém životě vlastní film.

Trailer k novému dokumentu z dílny Netflixu Pamela, a love story

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.