Eurosong 2008: Stejná nuda jako loni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Eurosong 2008: Stejná nuda jako loni!

Největšími nadějemi na vítězství a zároveň tím nejzajímavějším, co Eurosong nabídne, je Iva Frühlingová, Sámer Issa (uprostřed) a Gipsy.cz.
Největšími nadějemi na vítězství a zároveň tím nejzajímavějším, co Eurosong nabídne, je Iva Frühlingová, Sámer Issa (uprostřed) a Gipsy.cz. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Druhý ročník soutěže Eurosong vtrhne na konci ledna na obrazovky České televize. A stejně jako loni pošlou esemesky diváků jednoho z deseti českých interpretů do evropského klání, z něhož vyjde absolutní vítěz.

Druhý ročník soutěže Eurosong vtrhne na konci ledna na obrazovky České televize. A stejně jako loni pošlou esemesky diváků jednoho z deseti českých interpretů do evropského klání, z něhož vyjde absolutní vítěz.

Minule to zkoušela skupina Kabát – a v Evropě skončila poslední. Česká televize se však nepoučila a do soutěže nasadila opět vcelku neznámá jména. Kromě zajímavé Ivy Frühlingové, Čechomoru, Sámera Issy, Gipsy.cz, Dana Nekonečného a Terezy Kerndlové se potkáme s celkem neznámými Le Monde, Toxique, Temperamentem a L.B.P. Takže nuda, stejně jako loni. Moderovat české kolo bude Kateřina Kristelová s Alešem Hámou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.