To je šok! Halina Pawlowská (100 kg): V tangách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

To je šok! Halina Pawlowská (100 kg): V tangách!

Halina Pawlowská
Halina Pawlowská (: archiv)

PRAHA – Moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská (52) zase šokuje! Svěřila se totiž, že nosí hodně odvážné spodní prádlo – tzv. tanga.

Moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská (52) zase šokuje! Svěřila se totiž, že nosí hodně odvážné spodní prádlo – tzv. tanga.

„Vždycky chci být sexy. Vždycky ráda provokuju a občas nosím tanga,“ přiznává zřejmě nejkypřejší hvězda českého showbyznysu, která váží zhruba 100 kilogramů. Její slabost pro sexy kalhotky by se Halině mohla pěkně nevyplatit. Tanga totiž často vykukují svým nositelkám z kalhot. A právě to je v některých státech USA z důvodu obecného pohoršování zakázané. Kdyby českou moderátorku takto v Americe chytli, hrozila by jí pokuta 500 dolarů (zhruba 9 tisíc korun) a až půl roku vězení! Ovšem Pawlowská nešokuje jen výběrem spodního prádla. Její největší sexuální zbraní je barokní poprsí. Na něj je také moderátorka náležitě pyšná. „Velikost podprsenky mám 75 E až F, což prý, to mám ze zasvěcených mužských zdrojů, odpovídá ananasům. Zřejmě velkým ananasům,“ hrdě prohlašuje Pawlowská.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.