Vědci z Londýna hlásí: Drahé fáro = malý penis! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Vědci z Londýna hlásí: Drahé fáro = malý penis!

Pořádné auto pomáhá mužské psychice.
Pořádné auto pomáhá mužské psychice. (Foto Profimedia.cz)

Pokud má muž malé přirození, zvyšuje se jeho potřeba vlastnit aspoň luxusní sportovní auto. Alespoň to vyplývá ze studie vědců z britské University College London. Zjištění potvrzuje obecně známou domněnku, podle níž muži s podprůměrným penisem mají nutkání si kompenzovat snížené sebevědomí aspoň pořádnou károu.

Výzkum probíhal se vzorkem čtyř set mužů ve věkovém rozmezí od 18 do 74 let. „Manipulovali jsme subjektivní pocity účastníků výzkumu ohledně velikosti penisu tím, že jsme jim předložili nepravdivé údaje o průměrné velikosti,“ uvádí vědci ve zprávě. U účastníků výzkumu tak navodili pocit, že se nevyrovnají jiným mužům, následně je požádali, aby vyjádřili touhu po luxusních předmětech, jako jsou třeba právě drahá auta.

„Poté, co muži byli obeznámeni s průměrnou velikostí penisu, jsme se jich zeptali, jak moc by chtěli vlastnit sportovní auto. Tato fakta a otázky jsme zařadili mezi další položky týkající se hodnocení produktů, hypotézu jsme před účastníky výzkumu maskovali, řekli jsme jim, že experiment zkoumá návyky lidí při kupování věcí přes internet,“ vysvětlují experti.

Jednoznačný závěr

Ze studie vyplývá, že muži, především ve věkové kategorii nad 30 let, vnímají kvalitní sportovní auta jako lepší volbu, pokud jsou přesvědčeni o podprůměrné velikosti svého přirození. „Zřejmě existuje něco, co spojuje penisy a auta v mužské psychice, proto je toto téma také populární ve vtipech, reklamách i v akademickém prostředí. Pokud má muž pocit, že není v tomto směru dostatečně vybaven, snižuje mu to sebevědomí a koupě luxusního auta pomáhá tento problém kompenzovat,“ uzavírají vědci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.