Silvestr celebrit na horách: Sex, tanec a alkohol... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Silvestr celebrit na horách: Sex, tanec a alkohol...

Ve Špindlerově Mlýně mohli lidé na Silvestra potkat zajímavý páreček – premiéra Mirka Topolánka s Nicolasem v kočárku a poradce Marka Dalíka. Když premiér »zmerčil« našeho fotografa, hned se zajímal, odkud je. „ Tak z Aha!, jo? Ta
Ve Špindlerově Mlýně mohli lidé na Silvestra potkat zajímavý páreček – premiéra Mirka Topolánka s Nicolasem v kočárku a poradce Marka Dalíka. Když premiér »zmerčil« našeho fotografa, hned se zajímal, odkud je. „ Tak z Aha!, jo? Ta (Aha! – Martin Hykl)

ŠPINDLERŮV MLÝN – Jízda až do rána! Přesně tak to vypadalo ve Špindlerově Mlýně během silvestrovské noci. V klubu Silver Rock, kde si dala dostaveníčko pražská zlatá mládež, přivítala nový rok i pařmenka Agáta Hanychová (22) s přítelem Markem (35), misska Bára Kolářová (22), syn Jiřího Bartošky Janek (20) či manželé Révaiovi!

Jízda až do rána! Přesně tak to vypadalo ve Špindlerově Mlýně během silvestrovské noci. V klubu Silver Rock, kde si dala dostaveníčko pražská zlatá mládež, přivítala nový rok i pařmenka Agáta Hanychová (22) s přítelem Markem (35), misska Bára Kolářová (22), syn Jiřího Bartošky Janek (20) či manželé Révaiovi! Všichni si užívali dobrého pití, o něco horších tanečků i novoročního sexu až do rána. Deník Aha! přistihl ve »Špindlu« i premiéra Topolánka s jeho poradcem Markem Dalíkem na procházce s Topolánkovým synem Nicolasem, který spokojeně pochrupával ve značkovém kočárku. Mirek Topolánek opět nezapřel svoji zlostnou povahu. Když zjistil, že ho fotografuje reportér Aha!, začal mu vyhrožovat. „Dávejte si na mě večer pozor,“ hrozil.

To ostatní celebrity měly příjemnější náladu. „Bylo to tady skvělé, myslím, že sem příští rok pojedeme znovu,“ smál se po ránu bez viditelné kocoviny herec Jan Révai, který ve Špindlu strávil první manželský Silvestr se ženou Danou. „Předsevzetí jsem si nedával, připadá mi, že mám všechno. Jediné, co bych si snad příští rok mohl dát, by bylo, abych si našel víc času sám na sebe,“ dodal herec, který vystupuje v primáckém seriálu Velmi křehké vztahy.

To pařmenka Agáta Hanychová by si po všech svých výstřelcích mohla nadělit předsevzetí plnou náruč, ale kdoví, zda by to někam vedlo. Na Silvestra však česká Paris Hilton žádný průšvih nevyvedla a věnovala se příteli Markovi stejně jako vicemisska Bára Kolářová tomu svému. Zatímco Kolářová se však o láhev šampaňského ochotně podělila, Agáta si ji syslila pro sebe. A syn Jiřího Bartošky Janek? Ten si Silvestr užil jako pravý bohém! Se skleničkou v ruce, partou kamarádů a až do rána!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.