Ladislav Štaidl (†75): OMYL S JEHO SMRTÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ladislav Štaidl (†75): OMYL S JEHO SMRTÍ!

Kdy přesně zemřel Ladislav Štaidl? Na internetu jsou chybné iinformace!
Kdy přesně zemřel Ladislav Štaidl? Na internetu jsou chybné iinformace! (archiv)

V den výročí úmrtí hudebního bosse Ladislava Štaidla vyšla najevo zajímavá chyba v encyklopediích. Ty shodně tvrdí, že Štaidl umřel 31. ledna 2021, zatímco na jeho náhrobku je datum 30. ledna 2021. „A to je taky správně! Naše děti moc dobře vědí, kdy jejich táta umřel. Nejsou to žádní švejkové,“ řekla Aha! rázně Aňa Štaidlová (76), hudebníkova exmanželka.

S Ladislavem má dva syny, Jirku (48) s Honzou (46), a dceru Karolínu (40). „Pokud vím, tak s Láďovým úmrtním listem šel na pohřební službu náš Jirka a stálo tam datum 30. ledna,“ pokračovala Aňa. Zpráva o Štaidlově smrti se rozšířila v neděli 31. ledna 2021 ráno s tím, že hudebník zemřel v pražské Všeobecné fakultní nemocnici v noci ze soboty na neděli.

Pavel a Nerudová spolu, Babiš ve frontě. Trenér Sáblíkové v maléru a Artur utrácí miliony

Video se připravuje ...

„No a tak to asi vzniklo. Já ale myslím, že je to úplně jedno. Na hrobě je to každopádně dobře,“ zdůrazňuje Štaidlová s tím, že neexistovalo ani žádné parte a nekonal se ani pohřeb. Navíc, ani jedno ze čtyř dětí se k tátově smrti nevyjádřilo. Ověřit datum, zdali smrt nastala ještě v noci v sobotu, nebo už v noci v neděli, bylo tedy svízelné.

„Naše rodina, která čítá na 35 lidí a máme ještě moji stoletou maminku, si od určité doby na parte a pohřby nehraje,“ vysvětlila Štaidlová. Onou dobou měla na mysli rok 1994, kdy jí za tragických okolností, na otravu květinou, zemřelo dvojče, sestra Míša (†47).

Arturovo rozhodnutí o zesnulé matce! A Zagorové utrpení do konce života

Video se připravuje ...

Smrtelný covid

Ladislav Štaidl byl český hudebník, kytarista, pianista, dirigent, kapelník, skladatel, textař, hudební aranžér, zpěvák a podnikatel. Do VFN na Karlově náměstí ho přivezl 7. ledna 2021 syn Artur Štaidl (26), který s ním žil. Hudebníkovi diagnostikovali covid, který ovšem už tak špatný zdravotní stav ještě zhoršil, a museli ho na ARO připojit na dýchací přístroje. Ani ty mu však už nepomohly...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.