Zdrcující ztráta pro království: Neznámé okolnosti smrti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zdrcující ztráta pro království: Neznámé okolnosti smrti

Členové britské královské rodiny na premiéře bondovky To Time To Die.
Členové britské královské rodiny na premiéře bondovky To Time To Die. (profimedia.cz)

Britská královská rodina přišla o další blízkou osobu. Z blíže nespecifikované příčiny zemřela Anne Wallopová nebo taktéž lady Rupert Nevill. S královnou si byly blízkými přítelkyněmi už od dětství. 

Jen s málokým trávila královna Alžběta II. tolik času jako právě s lady Rupert Nevill. Kromě toho, že je pojily zážitky z dětství, propletly se jejich životy částečně i po pracovní stránce. Anne Wallopová si totiž vzala lorda Ruperta Nevilla, který byl soukromým tajemníkem prince Philipa

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou

Video se připravuje ...

Právě po boku Anne se královna vydávala na celou škálu společenských událostí, obě mimochodem milovaly divadlo. Anne přitom kladla důraz na to, aby její Veličenstvo nikdo neodhalil. „Jednou stála frontu u pokladny, aniž bych ji poznal,“ popsal jeden ze svědků pro Mirror setkání s královnou. 

Královská rodina se ke skonu blízké přítelkyně královny oficiálně nevyjádřila, jsou však na seznamu hostů posledního rozloučení a podle všeho se pohřbu i zúčastní. 

Nejhorší týden v životě Alžběty II.? Po smrti Diany!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.