Luboš Xaver Veselý: XXL moderátor míří do televize | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Luboš Xaver Veselý: XXL moderátor míří do televize

Xaver Veselý se svými drsnými otázkami se řítí na obrazovky České televize!
Xaver Veselý se svými drsnými otázkami se řítí na obrazovky České televize!

PRAHA – Drsný moderátor Luboš Xaver Veselý, kterého znají posluchači rádia Frekvence 1 i deníku Aha! z jeho Křížového výslechu, vstoupí na obrazovky České televize! Od ledna na ní bude mít novou noční talk show Café X.


„Všechny hosty a osobnosti, které si pozveme do brněnského televizního studia, prosím, aby svoji mediální masku zanechali doma,“ radí Xaver, který slibuje takzvanou zpovědní show na hraně. Xaver, který se svým pořadem vystřídá další těžkotonážní moderátorku Halinu Pawlowskou, prý přivede v živém televizním vysílání před kamery nejvýraznější české osobnosti, aby je představil divákům tak, jak je dosud neznali. Během ledna představí Café X třeba Ladislava Štaidla, Milana Knížáka, Jana Saudka, Jana Nedvěda či Dalibora Jandu. Café X začíná 2. 1. 2008 ve 22.40 hodin na ČT 1. Prvním hostem bude hudebník Michael Kocáb.


Autor: (son)
Foto Zdeněk Novák

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.