Karolína Slunéčková (†49): Rodina na ni kašle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karolína Slunéčková (†49): Rodina na ni kašle!

Hrob Karolíny Slunéčkové zůstává téměř opuštěný. Zdá se, že její syn nemá potřebu jej navštěvovat.
Hrob Karolíny Slunéčkové zůstává téměř opuštěný. Zdá se, že její syn nemá potřebu jej navštěvovat.

LNÁŘE – U zdi hřbitůvku ve Lnářích na Strakonicku je nenápadný hrob, ve kterém spočívá kdysi obdivovaná herečka Karolína Slunéčková (†49), známá ze seriálů My všichni školou povinní, Dynastie Nováků nebo Žena za pultem.


Bohužel na kdysi slavnou herečku zapomněli nejen diváci, ale i její vlastní syn!

Karolína Slunéčková nečekaně zemřela na rakovinu v roce 1983. Rodina ji pak pohřbila v Lnářích, kde měla chatu. Jenže ačkoliv má Slunéčková syna Rudolfa Vodrážku mladšího, který také pracuje u filmu, její hrob pustne.

„Na chalupu, kterou po rodičích zdědil, jezdí pravidelně, ale na hřbitově ho skoro nevidíme,“ kroutí hlavou nad lhostejností syna herečky Slunéčkové obyvatelé Lnářů.

Kliknutím zvětšeteŽe se Vodrážka o hrob nestará, jsme se přesvědčili sami. Kromě pár suchých kytiček není na hrobě nic, co by naznačovalo, že by si na dlouholetou členku divadla na Vinohradech vzpomněl někdo z jejích nejbližších alespoň o vánočních svátcích. „Hodně herců, prý kamarádů Karolíny, jezdí různě po okolí na besedy, ale i když vědí, že tu má hrob, nikdo z nich se tu nestaví. Třeba paní Jirásková a Maciuchová tu rozhodně nikdy nebyly!“ říká starousedlice paní Marie, dlouholetá kamarádka Slunéčkové.


Autor: MARTIN PRŮŠA & DAVID ZÁPAL
Foto Aha! – Martin Průša a archiv

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.