Slováček dostal tvrdou ránu: VELKÉ NAROZENINOVÉ ZKLAMÁNÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Slováček dostal tvrdou ránu: VELKÉ NAROZENINOVÉ ZKLAMÁNÍ!

Premiéra filmu Jan Žižka: Felix Slováček
Premiéra filmu Jan Žižka: Felix Slováček (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Že se dožije 80. narozenin, si žádný pozemšťan nemůže být jistý. Saxofonista Felix Slováček (79) ale předpokládá, že se mu to podaří. Jubileum má v květnu a zatím je plný energie. Jenže nyní dostal tvrdou ránu. V den svých osmdesátin nebude moci se svými fanoušky slavit v legendární pražské Lucerně.

Jako by toho neměl poslední dobou dost. Neustálé třenice a problémy s manželkou Dádou Patrasovou (66), kdy on ji chtěl zbavit svépravnosti kvůli pití, ona zase hovořila o rozvodu a penězích, mu nedodávaly klid. A k tomu čára přes rozpočet s koncertem v milované Lucerně. V úterý 23. května, kdy má narozeniny, už totiž bude kvůli plánované rekonstrukci zavřená a rozkopaná. „To je sakra smůla!“ zlobil se v týdnu Felix, když se tuhle zprávu dozvěděl.

Odhalená tajemství kandidátů. Babišův soud vrcholí. A zvrat u Dády a Felixe

Video se připravuje ...

„Rozhodl jsem se, že osmdesátku oslavím ve velkém, mohou to být přece moje poslední narozeniny. A teď tahle zpráva...“ byl zdrcený. Okamžitě ale začal jednat a oslavu předsunul na termín, kdy bude ještě Lucerna otevřená. „Našli jsme volno 2. května, takže slavit budu dříve, protože jinde to dělat nechci,“ povzdechl si nad skutečností, že bude slavit předčasně. „Během dvou týdnů se už budou prodávat lístky. Chtěl jsem v tom sále slavit až 23. května, kdy mi těch osmdesát opravdu je, v sále už ale nebude kámen na kameni,“ ulevil si ještě Slováček.

Kdo ještě žije?

Datum má jasné. To, že bude hrát jeho Big Band Felixe Slováčka také, i to, že vystoupí jeho děti. „Kdo mi ale pogratuluje písní nebo slovem na pódiu, to právě sjednávám. Spousta kamarádů už je tam nahoře, a to bude těžké,“ svěřil se zklamaně hudebník s tím, že rozhodně pozve všechny přeživší z Gottova orchestru, ve kterém on sám vystupoval od roku 1968.

Felix Slováček na Slavíkovi: Proč přišel bez Dády?

Video se připravuje ...

„Moc jich ale není. Určitě je pozvu, a buď budou jenom v sále, nebo i na pódiu, to se dojedná příští týden,“ vysvětlil Felix, jenž Slavíkův orchestr rozdělil na původní a novodobý. „Z toho původního žiji jen já a basista Tonda Gondolán. Z toho novodobého je to Pavel Větrovec, Ondra Soukup, Pavel Fořt a konec. Moc smutné,“ hlesl ještě Slováček.



Přečtěte si
miroslava13
9. 1. 2023 • 10:41

Bože ty máš starosti. Hlavně aby tam někdo přišel! Už te mají všichni asi plné zuby.

nilud
9. 1. 2023 • 09:04

Slezina zombie,to bude pecka.😫🗿

Marta Kubíková
8. 1. 2023 • 16:01

Slováček, Patrasová, Dominika Gottová, Agáta a Soukup, Žilková.
Tak to je skvadra největší ubohosti a žrádlo pro bulvár.

hejhej
8. 1. 2023 • 15:10

Alva: Asi už je dementní a nic si nepamatuje

Alva
8. 1. 2023 • 14:34

Ať nepíše, že o tom nevěděl, když je rekonstrukce plánovaná,tak dlouho dopředu, není to ze dne na den, když si Lucernu zamlouval, což musí být také dlouho dopředu, museli jej upozornit,co nám to podsouvá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.