Krachující manželství Trojana (58) a Kláry (51): Ani pohřeb táty je nespojil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Krachující manželství Trojanových: Ani pohřeb táty je nespojil

Poslední rozloučení proběhlo v kostele sv. Ignáce
Poslední rozloučení proběhlo v kostele sv. Ignáce (archiv Blesku)

Škoda, že se tohle Ladislavu Trojanovi (†90) splnilo až na druhém břehu. Tak moc si přál, aby se zase jeho syn Ivan Trojan (58) dal dohromady s manželkou Klárou (51). Stalo se tak, ale,bohužel, až po jeho smrti. A kdo ví, jestli... Přišli i odcházeli každý zvlášt! 

Jen hodinovou mši zvládli bok po boku. Na zádušní mši do kostela sv. Ignáce na pražském Karlově náměstí včera nedorazili Klára s Ivanem ruku v ruce, nakonec si ale svorně sedli do první řady jako spořádaní manželé vedle sebe. Starý pan Trojan se musel »tam nahoře« usmívat. „Ano, slyšel jsem o nějakém rozvodu. Ivan mi ale říkal, že je mezi nimi a Klárkou jenom nějaké napětí, které ona řeší takto, že to ale není definitivní,“ sdělil před měsícem Aha! poslední ze Tří chlapů v chalupě.A zdá se, že jeho slova se naplnila, aniž by tušil, že k usmíření dojde až na jeho pohřbu.

Úmrtí 2022: Kdo ze slavných nás tento rok opustil?

Video se připravuje ...

Je samozřejmě ale také velmi pravděpodobné, že manželé se měli k sobě jen díky úctě k otci a tchánovi, na jehož rozloučení s ním byla i široká veřejnost. Každý z manželů už totiž žije zvlášť. Usmíření na oko nahrává i fakt, že z kostela si šel každý z manželů po svém a jinam... Ivan vyšel zadním vchodem mezi prvními a manželka Klára pak s jejich syny Josefem (21) a Františkem (23). Je ale také dost možné, že smrt hlavy rodiny dala manžele opravdu do latě a oni přehodnotili svůj postoj. Ať je to tak či onak, poslední rozloučení to bylo uctivé a noblesní. Až na manželku Olgu, které už zdraví nedovolilo dorazit, se dostavila celá rodina. Starší syn, režisér a producent Ondřej Trojan (62), přišel s manželkou Bárou a především bylo přítomno všech šest vnuků hereckého barda. „Je mi moc líto, ze se dědeček nedočkal Vánoc,” řekl Aha! vnuk Josef, který v ruce nesl obří kytici růží. Syn Ivana a Kláry si s dědou stačil ještě zahrát ve filmu Cena za štěstí.

Dítě, žena a muž zastřeleni v Praze! Jaká bude letos lyžovačka. A Trojan řeší rozvod?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.