Důvod rozchodu Trojanových? Nařčení Kláry se nechce věřit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Důvod rozchodu Trojanových? Nařčení Kláry se nechce věřit

Klára Pollertová-Trojanová
Klára Pollertová-Trojanová (showpix.cz)

Krach vztahu Ivana (58) a Kláry (51) Trojanových otřásl celým Českem. Na dosud nejstabilnější pár tuzemského showbyznysu přitom začínají vyplouvat informace, kterým se nechce málem ani věřit.

„Paní Klára má někoho jiného.  Nebo to tak alespoň vypadalo. S tím novým mužem jezdila na různé výlety. Jednou jsem je spolu viděl i v restauraci a chovali se k sobě hodně důvěrně. A to si ještě všichni mysleli, že manželství Trojanových funguje," šokoval o Trojanových dobře informovaný zdroj na stránkách Sedmičky. Jak se ale říká, nic se nejí tak horké, jak se to uvaří. 

Trojan řeší rozvod?

Video se připravuje ...

„Hovořil jsem s ním celkem nedávno, říkal, že jsou oba dospělí, rozumní lidé a nikdy jim neměl tendenci do ničeho mluvit, což nehodlá činit ani nyní. Nemyslí si ale, že by to mělo skončit až rozvodem. Věří, že se k sobě zase vrátí. Čas od času člověk potřebuje být někdy chvíli sám. Rozhodně v tom prý není nikdo třetí,“ zveřejnil blízký přítel postoj hercova otce Ladislava Trojana (90) k celé kauze na CNN Prima News.

Ladislav Trojan – vynikající český herec a otec dvou významných kumštýřů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.