Strach o Bellu Hadidovou: Útok, krev, samá modřina | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Strach o Bellu Hadidovou: Útok, krev, samá modřina

Po internetu se začaly plíživě šířit informace, že kráska byla hospitalizována s potížemi spojenými s lymskou boreliózou.
Po internetu se začaly plíživě šířit informace, že kráska byla hospitalizována s potížemi spojenými s lymskou boreliózou. (Profimedia)

Máme mít strach o jednu z nejznámějších supermodelek světa? Bella Hadidová (26) vyvolala před pár dny značné znepokojení, když na svém Instagramu sdílela fotografie svých nohou s modřinami a zad pokrytých náplastmi. 

K tomu přidala i snímek injekce naplněné krví. Bella byla v Kataru, kde skákala padákem, poté ještě nafotila v New Yorku k ampa ň pro Balenciagu. A pak nic. Tři týdny ticha! Až se objevily fotky, o nichž by se dalo říct, že vznikly v nemocnici. Bella i její agent dál mlčeli. Po internetu se začaly plíživě šířit informace, že kráska byla hospitalizována s potížemi spojenými s lymskou boreliózou. Ta je známá jako onemocnění způsobené bakterií přenášenou na člověka kousnutím nakaženého klíštěte. A Bella již několik let nezastírá, že ji čas od času obtíže doženou na kapačky...

Na nahou Bellu Hadid nastříkali šaty přímo při zahájení pařížské módní přehlídky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.